Türk Polis Teşkilatı´nın 164. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle Emniyet Müdürlüğü tarafından Polisevi Restaurant´ta kokteyl düzenlendi.


Kokteyle, Vali Erdal Ata ve eşi Nazan Ata, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve eşi Cemile Çınar, Emniyet Müdür Yardımcıları ve eşleri, 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Süleyman Yüksel ve eşi Gülender Yüksel, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve eşi Sevgi Gonca, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz, emniyet personeli ve eşleri ile davetli katıldı.


Kokteylde, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Devlet Oda Orkestrası´nın çaldığı müzikle geceye katılan davetliler eğlenceli dakikalar geçirdi.


Ardından Türk Polis Teşkilatı´nın 164. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle hazırlanan pastayı Vali Erdal Ata eşi Nazan Ata, Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve eşi Cemile Çınar, 3. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Süleyman Yüksel, eşi Gülender, Cumhuriyet Başsavcısı birlikte kestiler.

Editör: Pusula Gazetesi