Perşembe Lisesi´ne ek derslik yaptırarak her türlü ihtiyacını karşılayan ve okula adı verilen Kayserili hayırsever İşadamı Rifat Güpgüpoğlu derslerinde başarı gösteren 50 öğrenciye ödül olarak burs verdi. Okul önünde düzenlenen ödül törenine Çaycuma Kaymakamı İsmail Kaygısız, Perşembe Belediye Başkanı Burhan Alibabaoğlu ve Meclis Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, Filiz- Rifat Güpgüpoğlu çifti ile çocukları Galip Güpgüpoğlu katıldı.


Okul Müdürü Recep Islak kendilerini böyle günlerde yalnız bırakmayan Kaymakam Kaygısız ile okula maddi katkılarından dolayı Güpgüpoğlu ailesine teşekkür ederek, başarı durumuna göre öğrencilere burs verildiğini söyledi.


Kaymakam İsmail Kaygısız öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi; "2007-2008 öğretim yılında okulunuz adı Perşembe Lisesi idi. Tatilden döndüğünüzde okulunuzu hem büyümüş hem de adının değişmiş olduğunu gördünüz. Bu fiziki büyümeyle beraber öğrenci sayısı arttı. Öğretmenleriniz sayesinde okulun başarı oranı yükseldi. Okulunuza katkı sağlayarak her türlü ihtiyacını karşılayan Filiz Rifat Güpgüpoğlu çiftine şükranlarımı sunuyorum. Sadece yardımlarla kalmayıp başarılı öğrencileri takip ediyorlar. Bizler sizlerden sadece başarı bekliyoruz" şeklinde konuştu.


Daha sonra Güpgüpoğlu ailesi tarafından başarılı öğrencilere ödülleri olan burslar verildi. Bursların öğrencilerin başarı durumlarına göre devam edeceği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi