Ulubay, TBMM Başkanı Köksal Toptan´ın konuyla ilgili gerekli girişimleri yapacağına inandığını söyleyerek, "Sayın Toptan, Zonguldak´ın Türkiye´de değil, artık dünyada temsilcisidir" dedi.


Terakki Mahallesi Muhtarı Bülent Ulubay, Pusula Gazetesi´ne teşekkür ziyaretinde bulundu.


Ziyarette Yazı İşleri Müdürü Murat Barutçu ile görüşen Ulubay, basının kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.


Dördüncü kez üst üste muhtarlık görevine seçilen Bülent Ulubay, halkının kendisine duyduğu güvenden dolayı ayrı bir mutluluk yaşadığını söyledi.


Görevini 15 yıldır kesintisiz sürdüren Ulubay, Cumhuriyet Halk Partisi´nden Belediye Başkanı seçilen İsmail Eşref ile Zonguldaklı bütün muhtarların uyumlu çalışacağına inandığını belirterek, Eşref´e görevinde başarılar diledi.


Zonguldak´ın en önemli sorunlarından birinin alt yapının eskimiş ve olduğunu vurgulayan Ulubay, mülkiyet sorunun ivedi olarak halledilmesi gerektiğini de ifade etti.


Ulubay, Zonguldak´ın Büyükşehir belediyesi olmakta geç bile kaldığını belirterek, "Şehri ikiye bölen derenin iki yanı ayrı belediye olmalıdır. Bu hizmette kaliteyi de artırır. Kilimli ve Kozlu artık belde olarak kalmamalı, ilçe konumuna gelmelidir. Bunun için bir eksiklerinin olduğunu sanmıyorum. Kentin Büyükşehir belediyesi olması yolunda gerekli girişimin başlaması için, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Köksal Toptan´ın iki dudağı arasında. Bir sözü yeterli olacaktır.


Sayın Toptan, Zonguldak´ın Türkiye´de değil dünyada temsilcisi sayılır. Zonguldak´ın abisidir. Gerekeni yapacağına inanıyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi