Bölgesel Amatör Lig (BAL) 10’uncu Grup takımlarından Zonguldak Kömürspor’un Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal’la ikinci kez bir araya geldi. Görüşmede, gündem yine Zonguldak Kömürspor oldu.

Milletvekili Haberal’ın Ankara’daki ofisinde gerçekleştirilen ziyarete, Kulüp Başkanı Süleyman Caner’in yanı sıra, Asbaşkan Gökhan Demir, Genel Sekreter Osman Tutkun, Basın Sözcüsü Akay Turhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Oğuz katıldı.

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Akay Turhan, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Milletvekili Mehmet Haberal’ın Zonguldak Kömürspor’a yardım yapılmasıyla ilgili talimat verdiğini bildirdi. Turhan, “Sayın Milletvekilimiz Prof. Dr. Mehmet Haberal, ziyaretimizde yaptığı konuşmada, ‘Zonguldak Kömürspor, kişilerin takımı değil, herkesin takımıdır. Bu yüzden herkes bu takım için elini taşın altına koymalı ve yardımcı olmalıdır. Özellikle Zonguldak Milletvekilleri bir araya gelip kalıcı çözümler üretmelidir. Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi kampanyalar başlatılmalı ve herkes bütçesine göre takıma yardım etmelidir. Takıma destek anlamında ben elimden geleni yapacağım’ ifadelerine yer verdi. Vekilimizin bu sözleri, yönetim olarak bizleri memnun etti” diye konuştu.

Turhan, Milletvekili Haberal’ın bu konuşmasının ardından kırmızı-lacivertli yönetiminde kalıcı çözüm anlamında şimdiki TIR Parkı olarak kullanılan alanın Kulübe tahsis edilmesi yönünde çalışmalarının olduğunu, bu durumun söz konusu olması halinde kendilerinden sonraki yönetimlere kaynak olacağını dile getirdi.

Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve Milletvekili Mehmet Haberal, daha önce CHP’nin 90’ıncı kuruluş yıldönümü kokteylinde bir araya gelmişlerdi. Yönetim, kokteyl öncesi Haberal’ı, Pembe Köşk’te ziyaret ederek, kulübe yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etmişler, adının yazıldığı “67” numaralı forma ile bir teşekkür plaketi vermişlerdi.
Editör: Pusula Gazetesi