Taksici Murat Erdoğan ile sevgilisi Gizem Tunç, 7 Eylül Cumartesi ortadan kaybolduktan 2 gün sonra Erdoğan´ın dedesine ait Uzun Mehmet Mahallesi´ndeki bağ evinde öldürülmüş bulundu. Cesedi evde bulunan Murat Erdoğan´ın üst kıyafetleri, evin 15 metre ilerisinde çalı ve dikenlik alanda bulunan Gizem Tunç´un ise kesilen iki eli ile kıyafetleri bulunamadı.

Cinayeti işleyen kişi veya kişilerin, arkada iz bırakmamak için Tunç´un elleri ile kıyafetleri aldığı değerlendirilirken, şüpheli olarak Tunç´un eski sevgilisi, Erdoğan´ın da yakın arkadaşı 21 yaşındaki Deniz P., askerlik yaptığı Denizli İl Jandarma Komutanlığı´nda gözaltına alındı. Poyraz, suçlamayı kabul etmemesine rağmen kuvvetli suç şüphesi bulunduğu iddiasıyla, babası Ali P. da delilleri karartmada oğluna yardımcı olduğu iddiasıyla tutuklandı.

Cinayetle ilgili soruşturmada Gizem Tunç´un kesilen elleri ve kıyafetleri henüz bulunamazken, Murat Erdoğan´ın, cumartesi akşamı cinayet evine giderken girdiği bir tekel bayiinde alışveriş yaparken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Saat 20.43´te taksi tekel bayiine gelen Murat Erdoğan´ın, bir şişe içki, 6 pet bardak ve bir paket kraker alırken sürekli telefonuyla ilgilendiği ve heyecanlı olduğu görülüyor. İşyerindeki güvenlik kamerasının saatinin 1 saat ileri alınmadığı, bu yüzden görüntüdeki saatin aksine Erdoğan´ın, saat 20.43´te geldiği dükkanda bir kaç dakikada alışverişini tamamlayıp çıktığı görülüyor.
Editör: Pusula Gazetesi