Zonguldak Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği, &[#]8220;Şampiyonluk Gecesi&[#]8221; düzenledi. Ereğli Anadolu Hotel&[#]8217;deki gecede; Galatasaray&[#]8217;ın bu sezon kazandığı Süper Lig, Süper Kupa, Emirates ve Basketbol Erkekler Ligi şampiyonluk kupaları sergilendi.

Geceye; Galatasaray 2&[#]8217;nci Başkanı Özkan Olcay, Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Ereğli Belediyesi Başkan Vekili Sibel Kırmızı Yıldız, Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Barış ve çok sayıda taraftar katıldı.

Galatasaray İkinci Başkanı Özkan Olcay, şampiyonluk gecesinde yaptığı konuşmada, &[#]8220;Rekabet ve centilmenlik olmadan yalnızca &[#]8216;ben kazanayım, ne olursa olsun&[#]8217; düşüncesine kesinlikle katılmıyoruz. Bizim hedefimiz her şeyden evvel sevgi ve kardeşlik üzerine kurulu sportif bir mücadeleyi yaymaktır. Bir şekilde bizim gibi başka kulüplere de gönül vermiş kardeşlerimize de paylaşmanın esas olduğunu düşünmemizdir. Başkanımız Ünal Aysal, Yönetim Kurulumuz, Teknik Direktörümüz Fatih Terim, futbolcularımız ve taraftarlarımızla birlikte bu sene yine şampiyon olarak dördüncü yıldızı göğsümüze takacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Konuşmaların ardından Galatasaray´ın Süper Lig, Süper Kupa, Emirates ve Basketbol Erkekler Ligi şampiyonluk kupaları sergilendi. Bazı taraftarlar, sergilenen kupalarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Gecede, şampiyonluk pastası da kesildi.
Editör: Pusula Gazetesi