AK Parti Çaycuma Kolları Başkanı Av. Mine Verimcik Özkütük ve Yönetim Kurulu üyeleri, çeşitli kurum ve kuruluşlara ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Kaymakam Hasan Yaman&[#]8217;ı makamında ziyaret eden AK Kadınlar, bir süre önce oluştukları yönetim kurulunu tanıtarak, Kaymakam Yaman&[#]8217;a çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Başkan Mine Verimcik Özkütük, ziyarette yaptığı konuşmada, &[#]8220;Kadın Kolları kadromuz yeni oluştu. Göreve geldiğimizden bu yana yoğun bir şekilde çalışmaya başladık. Ramazan ayında 400 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunduk. Huzurevi ve Sevgi Evleri&[#]8217;ne ziyaret gerçekleştirdik. Bunun yanında üye çalışmalarımız da devam ediyor. Kadınları aktif siyasete sokmaya çalışıyoruz&[#]8221; diye konuştu.

Kadınların aktif siyasette yer almasından mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Hasan Yaman, &[#]8220;Kadınların oluşturduğu sivil toplum kuruluşların ve siyasi partilerin kadın kollarının toplumsal hassasiyeti daha farklı. Dolayısıyla kadınların böyle örgütlerde görev almaları bizleri mutlu ediyor&[#]8221; dedi.

Çaycuma Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ahmet Koraman&[#]8217;ı da ziyaret eden kadınlar, hastane projelerinde gönüllü olarak çalışabileceklerini ifade ettiler. Müdür Ahmet Koraman ise, siyasilerle birlikte hastanedeki doktor eksikliğini gidermek için çalıştıklarını söyledi. Koraman, &[#]8220;Öncelikli amacımız, hastalarımıza kaliteli hizmet sunmak. Sağlık sektörü, artık otel standardında hizmet vermeye başladı. Çok kısa sürede bitirilecek olan ek binamızda bu şekilde projelendirildi. Hastane olarak, Gökçebey ve Devrek&[#]8217;in abisi rolündeyiz. Harcamalarımız da ona göre oluyor. Uzman doktor sayımızı yükseltmeye çalışıyoruz. Bu sene hastanemize sadece 3 pratisyen hekim atandı Bunun için girişimlerde bulunduk&[#]8221; diye konuştu.

Partili kadınlar, bir süre önce ilçeye atanan İlçe Emniyet Müdürü Murat Biber&[#]8217;i de ziyaret ederek, yeni görev yerinde başarılar diledir. Başkan Mine Verimcik Özkütük, özellikle kadınların güvenlik açısından polise daha çok ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Çaycuma&[#]8217;nın çok sosyal ve kadınlar için güvenli bir ilçe olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Biber ise, imkanları ölçüsünde gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi