Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig takımlarından Çaycumaspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Günde çift idmanla hazırlıklarına devam sarı-lacivertli takım, yeni sezon öncesi oldukça iddialı.

Geçen seneki kadrodan birçok oyuncuyla sözleşme yenileyen, dış transferde de 8 oyuncuyu renklerine bağlayan Çaycumaspor&[#]8217;da tecrübeli Antrenör Serkan Bankoğlu, kulübün asla hedefsiz olmadığını belirtti.

Bankoğlu, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili şunları söyledi:

&[#]8220;Yeni sezon çalışmalarımıza 1 Eylül&[#]8217;de başladık. Çalışmalarda bir haftayı geride bıraktık ve yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi bir ekip olmak için disiplini elden bırakmayacağız. Yeni transferlerimiz var. Geçtiğimiz sezondaki kadromuzdan birçok oyuncumuzu muhafaza ettik. Gençlerin yanına tecrübeli diyebileceğimiz oyuncularımızı kattık. Bunları bir arada harmanlayarak, çok iyi bir takım oluşturmak istiyoruz. Çaycumaspor, camia olarak hedefleri büyük bir kulüp. Ben de çalıştığım dönemlerde buna çok dikkat ettim. Şansızlıklardan olsa gerek geçen sezonu istediğimiz yerde bitiremedik. Ama bu sene çok farklı olacak. Çaycumaspor asla hedefsiz değildir. Liglerin başlamasına yaklaşık bir ay var. Biz de bu sezon öncesi çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürmek ve bu çalışmalarımızın meyvesini almak amacındayız.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi