ZONGULDAK´ın Ereğli İlçesi´nde, maddi hasarlı kazaya karışan kadın sürücü ile diğer araçta yolcu olarak bulunan 2 kadın arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesini polis ve çevredekiler önledi.


Kaza, öğle saatlerinde ilçe merkezinde meydana geldi. Ozan Gündüz yönetimindeki 67 TH 399 plakalı otomobil, iddiaya göre kontrolsüz bir şekilde kavşaktan dönüş yapan Çiğdem İstanbullu yönetimindeki 67 UC 153 plakalı otomobile yandan çarptı. İki araçta da maddi hasar oluşurken, yaralanan olmadı. Trafik ekibi, kaza raporu için sürücülere yardımcı olurken, Çiğdem İstanbullu ile diğer araçta yolcu olarak bulunan iki kadın arasında tartışma çıktı.

Kadınlar, sürücü Çiğdem İstanbullu´ya, kontrolsüz bir şekilde yola çıktığı iddiasıyla tepki gösterdi. Çıkan tartışmada kadınlardan biri sürücüye, "Burada manyağın birisi olsaydı, seni öldürürdü" derken, araya polisler ve diğer sürücü Ozan Gündüz girdi. Ozan Gündüz, arkadaşlarını sakinleştirmeye çalıştı. Çiğdem İstanbullu ve kadınlar, çevredekilerin araya girmesiyle yatıştırıldı.

Kaza raporunun hazırlanmasının ardından Ozan Gündüz ve 2 arkadaşı araçları ile ayrılırken, Çiğdem İstanbullu´nun aracı çekici yardımıyla kaldırıldı.
Editör: Pusula Gazetesi