Spor Toto 3. Lig’de sezonun ilk hafta maçlarında Merkez Hakem Kurulu, Zonguldak Bölgesi hakem ve gözlemcilerine görev verdi. Yeni sezona 24 klasman hakemiyle giren Zonguldak Bölgesi’ne 2013-2014 sezonunda görevlerde gelmeye başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto 3. Lig’in ilk haftasında oynanacak olan maçlarda Zonguldak bölgesi hakem ve gözlemcilerini görevlendirdi.

ÜMİT VE EMİR 3. LİG’DE İLK GÖREV

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta İstanbul Sancaktepe Belediyesi Stadyumu’nda oynanacak olan Sancaktepe Belediyespor – Batman Petrolspor karşılaşmasında Zonguldak Bölgesi’nden 2 hakem görev yapacak. Yeni sezonda Ulusal Yardımcı olarak görev yapacak olan Ümit Kaya ve Emir Kılıçarslan karşılaşmada bayrak sallayacak. Karşılaşmayı ise Sakarya Bölgesi’nden Burak Olcar yönetecek.

İLKAY GÜNER SAMSUN’DA GÖZLEMLEYECEK

Yeni sezonda Ulusal Gözlemci olarak görev yapacak olan İlkay Güner, Spor Toto 3. Lig’in ilk haftasında görev yapacak. 3. Grupta Samsun’un Çarşamba ilçesinde oynanacak olan 1930 Bafraspor – Menemen Belediyespor arasındaki karşılaşmada İlkay Güner gözlemci olarak görevlendirildi. 1 Eylül tarihinde oynanacak karşılaşmada Ramazan Keleş, Soner Akgün, Burak Cansız hakem üçlüsü görev yapacak.

TAYGUN İSTANBUL’DA BAYRAK SALLAYACAK

Zonguldak Bölgesi Ulusal Yardımcı hakemlerinden İ. Taygun Tasalı, Spor Toto 3. Lig’de Beylerbeyispor – Belediye Bingölspor karşılaşmasında yardımcı olarak görev yapacak.

1 Eylül tarihinde 16:00’daki karşılaşma Beylerbeyi 75. Yıl Stadyumu’nda oynanacak.

Editör: Pusula Gazetesi