KAMPTA KEYİFLER YERİNDE

Bölgesel Amatör Lig&[#]8217;de kentimizi temsil edecek olan ekiplerden Zonguldak Kömürspor, ikinci etap çalışmalarını Bakacakkadı 100.Yıl Atatürk Hizmet Köyü&[#]8217;nde sürdürüyor.

Sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan ardından Bakacakkadı&[#]8217;ya geçen Kırmızı-Lacivertliler çalışmalarını keyifli bir şekilde sürdürüyor.

Atatürk Hizmet Köyü&[#]8217;nün sahasında günde çift çalışma yapan ekip, sabah kondisyon akşam ise dayanıklılık ve çabukluk çalışması yaptı.

Zonguldak ekibi üçüncü etap kamp çalışmaları için Salı günü Bolu Termal Otel&[#]8217;e gidecek. Son etap kampında Kömürspor üst düzey 3 ekiple hazırlık karşılaşması yapmayı planlıyor.

YÖNETİM KAMPI ZİYARET ETTİ

Zonguldak Kömürspor&[#]8217;un Süleyman Caner Başkanlığındaki yeni yönetimi, 100.Yıl Atatürk Hizmet Köyü&[#]8217;nde sürdürülen kamp çalışmalarını yerinde takip ederek teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Yönetim Kurulu, kendilerine maddi ve manevi olarak destek sağlayan İşadamı Sezai Çanakcı&[#]8217;ya teşekkür etti.

İŞTE YENİ KAPTANLAR

Yeni sezonda Zonguldak Kömürspor&[#]8217;un kaptanları da belli oldu. Birinci kaptan Asmaspor&[#]8217;dan transfer edilen ve takımın eski oyuncusu Suat Kerçin olurken, ikinci kaptan ise Zara Belediyespor&[#]8217;dan kadroya dahil edilen Metin Kurt oldu.

PROFESYONEL LİGE ÇIKMA SERÜVENİNİ BU SENE TAMAMLAYACAĞIZ

Yeni sezon çalışmalarını hakkında ve hedefleriyle ilgili açıklama yapan Zonguldak Kömürpor&[#]8217;da Teknik Direktör Cahit Terzi, &[#]8220;Zonguldakspor taraftarı çok üzüntülü bir sezon geçirdi. Şampiyonluk son maçta kaçtı, yaralar çok büyük. Biz inanıyoruz bu yaraları sarıp, tedavi edip güzel bir şekle getireceğiz. Zonguldak&[#]8217;ta tekrar o heyecanı yakalayıp, geçen sene yapamadığımız lige çıkma serüvenini bu sene tamamlayacağız. Geçen sene yaşananlardan dolayı herkes şaşı bakmaya başladı, inanmadı. Bu yönetimin bu işleri yapabileceğine inanmadı, bizler yapacağına kimse inanmadı. Şu bir gerçek var, benim olduğum yerde her türlü takım yaparım. Yönetimde bize tam destek şuna kadar, ne dediysek şuana kadar hepsini yapıyorlar.

İKİ NOKTA TRANSFER YAPACAĞIZ

2 tane nokta transfer yapıp Üçüncü etap olan Bolu&[#]8217;daki kampta 3 hazırlık karşılaşması yapacağız. Eksik gördüğümüz takdirde 1 takviye daha son etapta yapabiliriz.

Ama ben şuna inanıyorum, çok fazla oyuncuya ihtiyacımız olmayacak.

Hazırlık maçlarında da görülecek. Oyuncularıma güveniyorum hepsini tanıyorum çok düzgün çocuklar. Oynadıkları takımlarda hep başarılı olan oyuncular. Güzel bir takım kurduk, kolej takımı gibi. Geçen senenin aksine daha hırslı daha fazla mücadele eden daha fazla kazanma arzusu olan bir takım oluşturduk. Bu oyuncu kadrosunun kesinlikle başaracağına inanıyorum.

EĞER BİZ İYİYSEK RAKİP FARK ETMEZ!

İstanbul Grubu&[#]8217;na düşmeleriyle ilgili değerlendirme yapan Terzi, &[#]8220;İlk önce biz nasıl takımız en büyük soru bu bence. Eğer biz iyi bir takım olursak, hangi grup olursa olsun fark etmez. Geçen sene Ankara Grubu gerçekten kolay bir gruptu. Güzel bir avantaj yakalamıştık ama olmadı. Bu sene 3 İstanbul, 5 İzmit, 3 Bursa, 3&[#]8217;te Zonguldak takımı yer alıyor.

Tabiî ki Marmara Grubu her zaman öndedir, güçlü takımla olabilir. Ama biz Zonguldaksporuz, herkes bizi düşünsün, bizim kimseyi düşünecek halimiz yok. Üst üste 20 yıl en üst Lig&[#]8217;de oynamış takımın devamıyız. Yeniden o eski takımın başarılı ruhunu yaratıp, profesyonel lige kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

TARAFTARLARI YÖNLENDİRİYORLAR

Taraftara da mesaj gönderen Terzi, &[#]8220;Seyircilerimizin hepsi düzgün temiz, dürüst şekilde düşünüyorlar. Ama belli insanlar tarafından da yönlendiriliyorlar. Kesinlikle şuna inanmalarını istiyorum, burada yapılanlar çok doğru.

Burada yapılan işlere güvensinler. Biz öyle büyük paraların peşinde koşan insanlar değiliz.

Burada yönetim boşluğu varken, Hakan Hürkifir arkadaşımızla beraber bu takımın %80&[#]8217;ini oluşturduk. Parasız pulsuz yaptık, arkamızda hiçbir destek yokken.

YÖNETİM KURULU HER AN YANIMIZDA

Yönetim kurulumuz gerçekten bu konuda çok heyecanlı. İdmanlarımızı takip ediyorlar, oyuncularımız yöneticileri arkadaşlarımızı görünce daha iyi motive oluyorlar.

Biz iyi şeyler yapıyoruz. 4 maç seyircimiz oynamaz cezamız handikap gibi görünüyor, ancak biz bunun arkasına asla sığınmıyoruz. 4 maçın 3&[#]8217;ünü dış sahada oynayacağız. 8 maç seyircisiz dezavantajlı şekilde oynayacağız. Biz asla endişe ve korku yaşamıyoruz. Kuvvetli takımız, seyircili de oynasak seyircisiz oynasak bu maçları yenmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İsterdik ki Seyirci desteği olsun. 4 maçlık cezamız var onu çekeceğiz. 4 maçlık cezamızı çekeceğiz ama onları öyle bir noktaya getireceğiz ki 8 maçta alacağımız neticelerle o süreci başarıyla geçeceğiz. Kupada da gidebileceğimiz son noktaya kadar gitmek istiyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi