Kdz, Ereğli TSO Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Alaplı ilçe örgütü başkan ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Muhabbet Tezel ile Demokrat Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Kamuran Ayyıldız Belediye Başkanı Halil Posbıyık´ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mehmet Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Halil Posbıyık´ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçekleşen ziyarette konuşan TSO Başkanı Genç, "Belediye olarak toplum yararına yapacağınız her türlü çalışmaya destek vermeye her zaman hazırız" dedi.
Başkan Posbıyık ise yaptığı konuşmasında ziyaretten son derece memnun olduğunu ve bu iletişimin daha sonra da devam ettireceklerini ifade ederek, "Şunu öncelikle söylemek istiyorum ki, bu kentte huzur olması gerek, bu huzurdan kastettiğim halkımızın üzerinde psikolojik bir huzursuzluk var. Bizim o huzuru yerleştirmemiz gerekiyor. Toplumun bütün kesimlerine güven verecek havayı getirmemiz gerekiyor. Ereğli´nin ilk etapta Aydınlar köyüne kadar genişlemesi ve planlanması gerek. Orta ölçekli sanayi için planlama yapılması gerekir. Bütün siyasi partileri sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşları ile komple Ankara´ya seferler düzenleyerek. Bakanlıkların kapısında hakkımızı aramalıyız. Aynı noktada birleşmemiz gerekir" dedi.
29 Mart yerel seçimlerinde Demokrat Parti´den aday olan Kamuran Ayyıldız da Başkan Posbıyık´ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Ayyıldız, Posbıyık´a başarılar dileyerek yapılacak her çalışmada her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti. Başkan Posbıyık ise Ayyıldız´ı seçim sürecinde sergilediği seviyeli seçim süreci için kutlayarak, "Sizin adaylığınızdan büyük mutluluk duydum. Bir bayan olarak cesaret gösterip aday oldunuz ve Ereğli´nin çağdaş yüzünü göstermiş oldunuz" dedi.
CHP Alaplı ilçe örgütü Başkanı Mehmet Altay ve Alaplı Belediye Başkan adayı olan Muhabbet Tezel de Başkan Posbıyık´ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Editör: Pusula Gazetesi