Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü&[#]8217;nün çeşitli birimlerinde görev yaptıktan sonra Sağlık Bakanlığı tarafından oluşturulan Yeni Teşkilat Yasası gereği son 1,5 yıldır da İl Halk Sağlığı Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Dr. Aslıhan Külekçi Uğur&[#]8217;un, Ankara Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Merkez Teşkilatı&[#]8217;na tayini çıkması dolayısıyla veda yemeği düzenlendi.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Merkez Kampüsü Teras Kafeteryası&[#]8217;nda düzenlenen veda yemeğine; Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Korkut Eren, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Recep Genç, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, Milli Eğitim İl Müdürü Turgut Özbek, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Öztürk, Valilik Özel Kalem Müdürü Mehmet Zafer Alas, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirbaş, Memur-Sen&[#]8217;e bağlı Sağlık-Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara&[#]8217;nın yanı sıra İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimleri ile çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Yemek sonrasında İl Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Özkan Albas, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör tarafından Dr. Aslıhan Külekçi Uğur&[#]8217;a çeşitli hediyeler takdim edilirken, Valilik Özel Kalem Müdürü Mehmet Zafer Alas da, Aydın&[#]8217;a tayini çıkan Vali Erol Ayyıldız adına başarılı çalışmalarından dolayı başarı belgesi verdi.

Onuruna düzenlenen veda yemeğinde bir konuşma yapan Dr. Aslıhan Külekçi Uğur, şunları söyledi:

&[#]8220;Öncelikle adıma düzenlenen bu yemekte beni yalnız bırakmadığınız için sizlere sonsuz teşekkür etmek istiyorum. 11 yıldır Zonguldak&[#]8217;tayım. Buradan ayrılmak çok zor&[#]8230; Halk Sağlığı Müdürlüğü&[#]8217;nden ve sizlerden ayrılmak daha da zor... Sağlık adına hep birlikte çok güzel işler çıkarttığımıza inanıyorum. Uzakta olsam da, hep yanınız da olacağım. Ankara&[#]8217;ya yolunuz düştüğü takdirde her zaman size ağırlamaktan mutluluk duyacağım.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi