Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü personeli Hakan Demirbağ&[#]8217;ın ilköğretim okulu öğrencisi kızı altıncı sınıf öğrencisi Sinem Demirbağ, 10 Nisan Polis Haftası&[#]8217;nı yazdığı şiir ile kutladı. Şiiri, babasına ve polislere yazdığını dile getiren Demirbağ, &[#]8220;Bu şiirimi babama ve tüm polislere yazdım. Polis mesleğinin bize ne kadar faydalı olduğunu ve polislerin yanında olduğumuzu bilmelerin için şiirimi yazdım. Babam mesleği nedeniyle bir çok önemli günde yanımda olamayarak özverili şekilde görevini yaptı. Babam görevi nedeniyle doğduğum gün annemin yanında olamamış&[#]8221; diye konuştu.
Kızının yazdığı şiiri meslektaşlarının beğendiğini dile getiren polis memuru Hakan Demirbağ ise &[#]8220;Bu hafta Polis Haftası. Kızım düşüncelerini yazıya aktarmış. Şiir, teşkilattaki arkadaşlarımın da hoşuna gitti. Özel günlerde yanında olamadığım için kızım şiirinde biraz sitem etmiş. Görev her şeyden önce gelir. Kızımın doğumunda görevdeydim. Ama tüm kalbimizle onların yanındayız&[#]8221; dedi.
Polis kızı Sinem Demirbağ&[#]8217;ın yazdığı şiirindeki dizelerde ise şu sözler yer alıyor:
&[#]8220;Ben bir polis çocuğum/ Her ne kadar da/ Babam doğumumu göremeyip/ Hastanede olmasa da. Ben bir polis çocuğuyum/ Her ne kadar da/ Babam yaş günümde olmayıp/ Hediyesi yanımda olsa da. Ben bir polis çocuğuyum/ Her ne kadar da/ Babam elimden tutup/ Okuluma hiç götüremese de. Ben bir polis çocuğuyum/ Her ne kadar da/ Babam düğünümde olamasa da/ O her zaman kalbiyle yanımda.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi