Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, yaptığı açıklamada, kimsenin ekmeğiyle oynamayacaklarını aksine daha fazla insana ekmek vermek için mücadele edeceklerini ifade etti. Bektaş, &[#]8220;Seçim dönemlerinde işçilerin çıkartılacağı yönünde dedikodular çıkabilir. Ama biz kimsenin ekmeğiyle oynamayız. Gerek belediye de gerekse özelde, belde halkından daha fazla insanın ekmek yemesi taraftarıyız. Bu yönde mücadele edeceğiz. Kimse mağdur olmalıdır&[#]8221; dedi.
Önceki dönemde Zonguldak-Kozlu-Askeritepe mahallesi ve Zonguldak-Kozlu-İncirdibi mahallesi güzergahında başlatılan belediye seferleri ile ilgili sorunun çözümü için tüm muhatapları ile bir araya geleceklerini kaydetti. Belediye seferlerinin kaldırılması halinde mahalle halkının mağduriyetinin doğduğu, kaldırılmaması halinde ise dolmuş şoförlerinin mağdur olduğunu ifade eden Bektaş, &[#]8220;Ek seferlerin devam etmesi halinde belde esnafı ve dolmuş şoförleri, aksi durumda ise insanlar mağdur olduklarını söylüyor. Hem dolmuş şoförleri hem de halkımızla bir araya gelerek, sorunu çözüme kavuşturmak istiyoruz. Burada kazanan beldemizin olması, beldemizde yaşayan esnafların, şoförlerin ve bu mahallerde oturan insanlarımızın olması için bir orta yolu bulabileceğimize inanıyorum&[#]8221; diye konuştu.
Görevi teslim almasından itibaren gönderilen çiçekleri hak etmediğini belirten Bektaş, 5 yıllık görev süresinin sonunda bu çiçekleri hak etmeyi ve o zaman bu çiçeklerin gönderildiğini görmeyi çok istediğini kaydetti.
Editör: Pusula Gazetesi