AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım&[#]8217;ın programıyla ilgili bilgiler verirken, bunun projelerin bire bire dile getirilmesi için de bir avantaj olduğunu vurguladı.

2 Ağustos Cuma günü Mithatpaşa Tüneli&[#]8217;nin temel atma töreninin gerçekleştirileceğini ve projelerin tek tek aktarılacağını ifade eden Başkan Uçar, Bakan Yıldırım&[#]8217;dan projelerin hayata geçmesi için söz isteyeceklerini dile getirdi.

Uçar, Pusula&[#]8217;ya yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

&[#]8220;Sayın Bakanımız, Erzurum&[#]8217;dan helikopterle Zonguldak&[#]8217;a geliyor. Hem Filyos Vadi Projemiz, hem de yollarımızla ilgili bir inceleme yapacak. Ardından Cuma namazını Zonguldak Merkez&[#]8217;de kılacak. Sonrasında teşkilatımızı ziyaret ederek, hem Ereğli yolumuz, hem Karaman yolumuz, hem de Mithatpaşa Tüneli ile ilgili düşüncelerimizi kendileriyle tekrar paylaşacağız. Mithatpaşa Tüneli ağzında da bir program tertip edildi. Orada da Sayın Bakanımızın Zonguldak geneliyle ilgili ve bitmiş projelerimizin ivedilikle hayata geçmesiyle ilgili kendisinden söz almak istiyoruz. Bunu da bir fırsat olarak görüyoruz. Sayın Bakanımız saat 16.00&[#]8217;a kadar şehrimizde kaldıktan sonra Bartın&[#]8217;a hareket edecek.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi