KIRMIZI-LACİVERTLİ EKİPTE SESSİZ TRANSFER!

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da Kulüp Başkanı Salih Demir’in istifa etmesinin ardından, yönetim kurulu 10 Ağustos 2013 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştı. Ekonomik nedenlerden dolayı istifa eden Salih Demir’in geri dönüş sinyali verdiği iddia edildi ancak şuana kadar resmi bir açıklama yapılmadı.

Ancak bu iddiaların aksine kongrede, kırmızı-lacivertli yönetimin içerisinden başkanlık için aday olması muhtemel isimlerin olduğu da alınan bilgiler arasında.

Bu isimlerin kongre öncesi kadro kurmak için kolları sıvadığı, sessiz ve derinden transfer çalışmasını yapan yönetimin, Düzcespor’un forveti Eren Üntürk’ü transfer ettiği öğrenildi.

TWİTTER HESABINDAN AÇIKLADI

27 yaşındaki forvet oyuncusu Eren Üntürk’te bu transferi Twitter hesabından doğruladı. Geçtiğimiz sezon Düzcespor ile Süper Amatör Ligde boy gösteren forvet, Zonguldak Kömürspor’a transferini attığı şu tweet ile duyurdu; “Allah’ım sen utandırma ya rabbim..! Zonguldakspor”

Samsun doğumlu olan forvet oyuncusu Eren Üntürk, futbola Yeni Doğanspor’da başladıktan sonra Samsunspor’a transfer oldu. Aralıklarla 7 yıl giydiği Samsunspor formasının ardından, Muğlaspor, Adıyamanspor, İlkadım Belediyespor, Fatsa Belediyespor, Trabzon Kanuni, Sivas Dört Eylül Belediyespor, 1930 Bafraspor, Edirne Gençlikspor ve son olarak Düzcespor’da oynadı. Türkiye Kupası’nda, 3’üncü ve 2’nci ligde, Bölgesel Amatör Ligde ve A2 liginde birçok maça çıkan oyuncu bu maçalarda 46 gole imza attı.


KİMLİK KARTI:

DOĞUM YERİ: Samsun

MEVKİİ: Forvet YAŞ: 25

EN SON OYNADIĞI KULÜP: Düzcespor (BAL)

OYNADIĞI KULÜPLER: Yeni Doğanspor, Samsunspor, Muğlaspor, Adıyamanspor, İlkyardım Belediyespor, Fatsa Belediyespor, Trabzon Kanuni FK, Sivas 4 Eylül Belediyespor, 1930 Bafraspor, Edirne Gençlikspor, Düzcespor

KARİYERİ: Türkiye Kupası 1 maç, TFF 3. Lig 89 maç 25 gol, TFF 2. Lig 12 maç, Bölgesel Amatör Lig 21 maç 9 gol, A2 Ligi 57 maç 12 gol

Editör: Pusula Gazetesi