DAMATOĞLU ADAYLIKTAN ÇEKİLİDĞİNİ AÇIKLADI

Kırmızı-Lacivertli Kulüpte Başkan Salih Demir’in maden sektöründe yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle görevinden ayrılacağını açıklamasının ardından adaylığını koyan Av. Yalın Damatoğlu sürpriz bir kararla çekildiğini açıkladı. Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Zonguldak Kömürspor’da her gün yeni bir gelişme yaşanıyor.

SALİH DEMİR DEVAM MI DİYECEK!

Salih Demir Başkanlında gelecek sezonun planlamasına başlayan ancak maden sektöründe yaşanan ekonomik sıkıntıların yanı sıra sürdürülebilir ekonomik kaynak yaratma konusunda gelişme kaydedilememesinden dolayı görevi bırakma kararı alacağını açıklamasıyla gelişen süreçte mevcut yönetimin göreve devam edeceği ifade ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Salih Demir’in görevinden ayrılacağı ve 15 gün için de genel kurul yaparak takımı yeni yönetime teslim etmeyi planladıklarını açıklamasının ardından Zonguldaklı Bürokratlar ve Kamuoyundan gelen destekle bu kararından vazgeçmeye hazırlandığı belirtiliyor.

KÖMÜRSPOR SAHİPSİZ KALDIĞI GÜN ZONGULDAKTAYIZ

Adaylıktan çekildiğini açıklayan Av. Yalın Damatoğlu çarpıcı açıklamada bulundu. Adaylıktan çekilmesinin baslıca sebebi taraftarların bölünmeye başlamasının ve görevden ayrılacağını açıklayan yönetimin Lige az bir zaman kala henüz genel kurul kararı alınmamasından dolayı olduğunu kaydetti.

Damatoğlu, “Biz Zonguldak Kömürspor’un sahipsiz kalmaması için adaylığımızı açıkladık. Ancak son günlerde taraftarların bölünmesi ve yönetimin henüz genel kurul kararı almaması bizi çekilmeye itti.

Şuan genel kurul kararı alınmış olsa 15 gün sonra yapılacak tabi çoğunluk sağlanırsa yoksa 1 ay sonra gerçekleştirilecek. Peki biz ne zaman transfer yapacağız ne zaman yapılanacağız. Görüştüğümüz oyunculara nasıl garanti verebiliriz, bir çoğu transfer konusunda bizden haber bekliyor. Bu süre zarfında çok zor. Kimsenin bırakmaya niyeti yoksa da bırakında bizde evimizde rahat yatalım. Zonguldak Kömürspor sahipsiz kaldığı gün göreve talibiz. “

Editör: Pusula Gazetesi