YALIN DAMATOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor’da Salih Demir Başkanlığındaki Yönetimin görevinden ayrılacağı istifa etmesinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor.

15 gün içinde Genel Kurul yaparak görevi teslim etmeye hazırlanan Zonguldak Kömürspor’da Yönetime ilk talip olan isim İstanbul’da yaşayan Av. Yalın Damatoğlu oldu.

Zonguldak doğumlu olan ve 10 yıldır İstanbul’da iş yaşamını sürdüren Av. Yalın Damatoğlu, yönetime talip olduğunu açıkladı.

CÜNEYT İNAL KIBRIS’TAN GELİYOR

Zonguldak Kömürspor’da Başkanlığa adaylığını açıklayan Av. Yalın Damatoğlu, göreve gelmesi halinde takımın başına Kıbrıs’ta yaşayan Zonguldaklı Antrenör Cüneyt İnal’ın geleceğini ayrıca 14 isimle şuan için anlaşma sağlandığını belirtti. Kıbrıs’ta en son Dipkarpaz ekibini çalıştıran genç Antrenörün B Lisans belgesi bulunuyor. Damatoğlu’nun görüştüğü ve anlaştığı 14 isim arasında geçtiğimiz sezon Kırmızı-Lacivertlilerde kaptanlık yapan Kaan Demircan, Taylan Varol ve Küçükçekmecespor A.Ş.’den Serbay Aydın yer alıyor.

YÖNETİMDE KİMLER OLACAK

Av. Yalın Damatoğlu’nun oluşturacağı yönetimde Zonguldak’ta görev yapan işadamları, doktorlar ve avukatlar yer alacağı öğrenildi. Zonguldak Üstün Erçelik Otobüs Firmasının Sahibi Av.Ercan Hasanbaşoğlu’nun Futbol Şube Sorumlusu olacağı belirtildi.

Zonguldak TED Koleji mezunu olan Damatoğlu’nun aynı dönemde mezun olduğu okul arkadaşları da yönetimde yer alacak.

GÜVENÇ KURTAR, ABDULLAH ERCAN ZONGULDAK’A GELİYOR!

Yönetime talip olan Av. Yalın Damatoğlu, önümüzdeki hafta arası Eski Milli futbolcu ve Teknik Direktör Abdullah Ercan, en son Denizlispor’u çalıştıran teknik Direktör Güvenç Kurtar ve Spor Yorumcusu Saffet İşler’le beraber plan program yapmak için Zonguldak’a gelmeye hazırlanıyor. Saffet İşler’in teknik ekipte görev alacağı belirtildi.

SAHİPSİZ KALMASINA GÖNLÜMÜZ EL VERMEZ!

Kırmızı-Lacivertli Kulübe aday olan Av. Yalın Damatoğlu, Pusula Gazetesi Spor Müdürü Suat Özger’e adaylığıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Zonguldak Kömürspor’un sahipsiz kalmasına gönlünün el vermediğini taraftarlardan gelen talep üzerine aday olduğuna değinen Damatoğlu, “Salih Demir Zonguldak Kömürspor Başkanlığından istifa etmiştir. Kendisine hizmetlerinden ötürü sonsuz teşekkür ederken yönetim kurulunun da görevinin başında olup olmadığı yönünde bir açıklama değerlendirmede yer almamıştır.

Anılan nedenle başka aday çıkmaması durumunda Zonguldak Kömürsporumuzu sahipsiz bırakmamak adına bir başka aday veya alternatif Yönetim kurulu çıkmaması durumunda kulüp başkanlığına aday olacağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.

Ayrıca Bölgesel Amatör Lig’e katılım başvurusu yapan Salih Demir’e teşekkür ediyorum. İyi niyetli şekilde Zonguldak Kömürspor’a sahip çıkmak için yola çıktık.

Başka bir aday çıkarsa eğer biz ona da destek vermek bizim boynumuzun borcu. Zonguldak Kömürspor’u sokakta bırakmayız, bize taraftardan gelen istek üzerine bu işi gönülden yapacağız. Aslanlar gibi takımımızı sahada temsil edecek oyuncularla kadromuzu oluşturacağız. Bir çok oyuncu kulüpleriyle anlaştı futbolcu bulmak ta o kadar kolay değil. Kısa zamanda toparlayıp güzel işler çıkarmayı umuyorum. “ dedi.

Editör: Pusula Gazetesi