Zonguldakspor&8217;da üst üste alınan iki beraberlik teknik heyeti harekete geçirdi. Antrenör Barış Gonca, hafta sonu oynanacak olan Karadenizspor maçında revizyona gitmeye hazırlanıyor.


Kozlu Belediyespor maçında oynanan futboldan dolayı eleştiri oklarının hedefi olan Gonca,


Karadenizspor sınavı öncesinde yapılan çift kale maçta yeni alternatifler denedi.


Fener Sahası&8217;nda gerçekleştirilen çift kale maçta, genç Antrenör özellikle forvet ve orta sahada değişik arayışlar içerisine girdi.


Kaptan Serkan, yedeğe çekildi


Çift kale maçın ilk bölümünde Kaptan Serkan Özel yedek takımda yer alırken, Ahmet Gözükara tek forvet olarak oynadı. Ligde 10 hafta geride kalmasına rağmen suskunluğunu bir türlü bozamayan Ahmet Gözükara, çift kale maçta etkisiz kalırken yedek takımda yer alan forvet oyuncusu Burak, attığı birbirinden güzel gollerle taktir topladı.


Mahmut ve Barış, ilk 11&8217;de


Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen Mahmut, ilk kez as takımla beraber oynadı. Gonca, tecrübeli oyuncudan daha çok hücum organizasyonlarına katılmasını isterken, verdiği ara paslarıyla takımda yer alabileceğini gösterdi.


Alaplı Belediyespor ve Kozlu Belediyespor maçlarında orta sahada şans bulan Sercan kesik yerden, Hakan Alkan hafta sonu yapılacak olan maçta görev yapacak.


Tekniği ve süratiyle kanatta sıkışan Uğur ise ortaya sokularak forvet oyuncularına daha fazla destek olacak. Uzun bir sakatlık döneminin ardından geçtiğimiz hafta son 20 dakika forma şansı bulan Barış&8217;ın, Karadenizspor maçında ilk 11&8217;de çıkacağı bekleniyor.


Karadenizspor maçındaki muhtemel kadro:


Kaleci: Adem Defans: Özcan, İsmail, Oğuzhan


Orta Saha: Öner, Barış, Erdal, Hakan, Uğur, Mahmut


Forvet: Ahmet Gözakara

Editör: Pusula Gazetesi