Ramazanın lezzetleri; zengin çeşitli iftariyelikler, pideler, sıcacık çorbalar, birbirinden lezzetli ana yemek seçenekleri Dedeman Zonguldak misafirlerinin sofralarını süslerken, damaklarda lezzet fırtınaları estiren benzersiz tatlılar iftar sofralarının vazgeçilmezi olacak.

Özel iftar menüleri sunan Dedeman Zonguldak, dört farklı menüsünün yanı sıra &[#]8220;Kendi Menünü Kendin Yarat&[#]8221; seçeneği ile lezzet seçimini misafirlerine bırakıyor. Zengin çeşidiyle birçok lezzetleri bir araya getiren Dedeman Zonguldak, &[#]8220;Geleneksel Dedeman Misafirperverliği&[#]8221; ile misafirlerine unutulmaz bir iftar deneyimi sunuyor.

Ramazan ayı boyunca Dedeman Zonguldak&[#]8217;ta sevdikleriyle iftar sofrasında buluşmak isteyenlere kişi başı 29 TL&[#]8217;den başlayan fiyatlarla zengin bir sofra sunulurken; meyve suyu, meşrubat, çay, kahve gibi içecekler de menüye dahil. Dedeman Zonguldak, 50 kişi ve üzeri gruplara özel set menülerinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor. Ramazan ayı boyunca geçerli olan menülerde 0-6 yaş arası çocuklardan ücret alınmazken, ikinci çocuklarda ise yüzde 50 indirim uygulanıyor.
Editör: Pusula Gazetesi