Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, Teknik Başkan Danışmanı Erhan Darende, İncivez Mahallesi Muhtarı Mustafa Yanık, İncivez Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Temel Gökdemir ve mahalle sakinleri eşlik etti. İncivez Camisi çevresinde yapımı devam eden parke çalışmalarını inceleyen Başkan Akdemir’e, mahalle sakinleri yapılan hizmetten dolayı teşekkür etti. İncivez Mahallesi Muhtarı Mustafa Yanık, “Kamelya Sokak’ta belediyemiz gerçekten de çok güzel işler yaptı. Özellikle cami çevresindeki parke çalışmaları olmak üzere, çevre düzenleme çalışmaları bizleri çok memnun etti. Caminin kanalizasyon şebekesi yapıldı. Bu çalışmalardan dolayı başta Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir olmak üzere, emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İncivez Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Temel Gökdemir ise, “İncivez Cami’mize hizmet anlamında Sayın Belediye Başkanımıza, Teknik Başkan Danışmanı Erhan Darende’ye ve Zabıta Müdürümüz Necat Uludüz’e, ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca Kozlu Güney Mahallesi Muhtarı Şükran Baykan’a, parke desteğinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

İncivez Mahalle sakinlerinden Salih Alemdar ise, Başkan Akdemir’e teşekkür ederek, “İncivez Mahallesi Kamelya Sokak, yıllardan beri hizmet alamıyordu. Mahalle sakinleri olarak, Belediye Başkanımıza sorunları aktardık. Belediyemiz de programına mahallemizi dâhil etti. Kamelya Sokak parke çalışmaları ile çok güzel oldu. Tüm mahalle sakinleri olarak çok memnun kaldık. Belediyenin bu hizmeti gerçekten de yerinde bir hizmet oldu” dedi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, çalışmaların ihtiyacı olan diğer mahallelerde de devam edeceğini ifade etti.

AKDEMİR, TERAKKİLİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Terakki Mahallesi Güvercin Sokak ve Hasat Sokak’ta mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e, gezisi sırasında Teknik Başkan Danışmanı Erhan Darende, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Yüksel Sevimli ile Terakki Mahallesi Muhtarı Cevat Köksal eşlik etti.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Terakki Mahallesi’ndeki vatandaşların talepleri doğrultusunda, mahallede incelemelerde bulunurken, mahallenin yol sorunu konusunda elinden gelen desteği vereceğini belirtti. Başkan Akdemir, mahalle sakinleri ile birebir görüşerek mahalle halkının yol konusunda talepleri olduğunu, ancak önce gerekli incelemelerde bulunulması gerektiğini ifade etti.

Terakki Mahallesi sakinleri ise, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e istek ve taleplerini belirtirken, yol problemlerinin biran önce çözülmesini istediklerini ifade ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi