HAKEM VE GÖZLEMCİLER KAHVALTIDA BULUŞTU

Zonguldak İl Hakem Kurulu, 2012-2013 futbol sezonun bitimine kısa bir süre kalması nedeniyle Zonguldak bölgesi hakem ve gözlemcilerin bir araya getirdi. Hakemler ve gözlemciler İl Hakem Kurulu’nun düzenlediği kaynaşma kahvaltısında buluşarak stres ve sezonun yorgunluğunu attılar. Geçtiğimiz Cumartesi günü Dedeman Otel’de gerçekleşen kahvaltıda, hakem ve gözlemcilerin yanı sıra aileleri de katıldı. Eşlerin ve çocukların da katılmasıyla geniş kapsamlı bir kahvaltı yapan Zonguldak hakem camiası güzel bir hafta sonunu geride bıraktılar. Kahvaltıda, Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Metin Cevahir, 11’inci Bölge Kurul Üyesi Erol Pesen, İHK Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Bayram ile Sami Kürekçi, Üst Klasman Yardımcı Hakem Serkan Akal, Ulusal Hakem Osman Ender Bulut ile Evren Atış ve bölgesel hakemler, il hakemleri ve gözlemciler yer aldı.

BAŞKAN CEVAHİR HAKEMLERİ KUTLADI

Henüz sezonun kapanmadığına değinen Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Metin Cevahir hakemlere hitaben; “Yorgunsunuz biliyorum. Bugüne kadar saha içerisinde yapmış olduğunuz, MHK tarafından verilen görevlerde başarılı maçlar çıkarttınız. Kendinizi ve Federasyonu başarıyla sezon boyunca temsil ettiniz. Önümüzdeki sezonlarda daha çok buluşmayı ümit ediyoruz” dedi.

FAAL DERNEK YOK İŞ BİZE KALDI!

11’inci Bölge Kurul Üyesi Erol Pesen,“2012-2013 sezonunun sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Sezon içerisinde çok fazla bir araya gelemedik. Sezon sonuna doğru bir araya gelip, kaynaşma adına bir organizasyon gerçekleştirdik. Burayı bize açan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Demir’e, Dedeman Yöneticilerine ve Demir Şirketler Grubu yöneticilerine teşekkür ediyoruz, Zonguldak’ımıza böyle bir tesis kazandırdıkları için.

Önümüzdeki sezon bu şekilde organizasyonlarla bir araya gelmek istiyoruz, moral motivasyonumuzu yüksek tutmak istiyoruz. Bu tür organizasyonları derneğin yapmasını isterdik ama maalesef Zonguldak’ta böyle dernek faal olmadığı için bu açığı bizler kapattık. Umarım önümüzdeki sezon bu sıkıntıları aşarız” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi