Zonguldak merkeze bağlı Çatalağzı Beldesi´nde oturan 42 yaşındaki Bülent Tursun, bilinmeyen bir nedenle tartıştığı komşusu 18 yaşındaki Ecevit Adıyaman´ı av tüfeği ile öldürdü.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Çatalağzı Beldesi Hacıoğlu Mahallesi´nde meydana geldi. Maden ocağı işletmecisi Bülent Tursun, iddiaya göre otomobiliyle evine giderken mahallede, daha önceden aralarında husumet bulunan komşusu işsiz Ecevit Adıyaman ile karşılaştı. Araçtan inen ve alkollü olduğu öğrenilen Tursun, Adıyaman ile tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda Tursun, otomobilin bagajındaki av tüfeğini alarak Adıyaman´a ateş etti. Tursun, Adıyaman´ın yanındaki arkadaşı Soner G.´nin başına da tüfeğin dipçiği ile vurdu.

ÖLÜM HABERİYLE YIKILDILAR

Tursun kaçarken, yaralanan Ecevit Adıyaman ve arkadaşı, çevredekilerin haber vermesiyle gelen ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Adıyaman, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayı öğrenen Adıyaman´ın yakınları hastaneye koştu. Adıyaman´ın ablaları 21 yaşındaki Gülbahar Adıyaman ile 25 yaşındaki Emel Saka, hastanede ölüm haberini alınca yıkıldı. Acil servisten gözyaşları içinde çıkan iki kardeş, hastane önünde uzun süre ağladı.

Polis, kaçan Bülent Tursun´u yaklaşık 4 saat sonra beldede gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

TUTUKLANDI

Zonguldak´ta, 18 yaşındaki Ecevit Adıyaman´ı av tüfeği ile öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan 42 yaşındaki Bülent D., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Bülent D.´nin kaçmasına yardım ettiği ve delilleri kararttığı iddiasıyla gözaltına alınan kardeşi Can D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Editör: Pusula Gazetesi