Zonguldak Merkez Yayla Ortaokulu&[#]8217;nda eğitim gören öğrenciler tarafından 2012-2013 eğitim dönemi etkinlikleri kapsamında &[#]8220;Müzik ve Şiir Dinletisi Şöleni&[#]8221; düzenlendi. Şölen, izleyenler tarafından büyük takdir topladı.

Yayla Ortaokulu Sinema Salonu&[#]8217;nda düzenlenen geceye katılan Milli Eğitim Şube Müdürü Enes Şenol, Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir, öğretmenler ve öğrenci velileri olmak üzere yaklaşık 400 kişi, unutulmaz bir gece yaşadılar.

Bir aydır Müzik Öğretmeni Selda Günay Yavaş ve Türkçe Öğretmeni Yasin Bükrübaş tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan öğrencilerin oluşturduğu 64 kişilik Dev Müzik Korosu, 1970´li yılların çok sevilen şarkılarını seslendirerek, büyük alkış toplarken, şiir okuyan öğrenciler de duygu dolu dakikalar yaşattılar. Kız öğrencilerden oluşan Amazon Dans Grubu da, birbirinden güzel dansları ile sahnede bütün yeteneklerini sergileyerek, geceye damgasını vurdular.

Güzel bir organizasyon altında gerçekleştirilen gecede konuşma yapan Yayla Ortaokulu Müdürü Ahmet Bozdemir, "Okulumuzun yılsonu etkinliği çerçevesinde Müzik Öğretmenimiz Selda Günay Yavaş ve Türkçe Öğretmenimiz Yasin Bükrübaş rehberliğinde okulumuz öğrencilerinin büyük bir özverisi ile gerçekten muhteşem bir çalışma yapmışlar. Öğrencilerimizin kendilerine fırsat verildiğinde ne kadar güzel eserler ortaya çıkardıklarını gördük. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve özellikle de velilerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan Milli Eğitim Şube Müdürü Enes Şenol ve Okul Müdürü Ahmet Bozdemir tarafından gösterilerde yer alan öğrencilere teşekkür ve katılım belgesi verildi.
Editör: Pusula Gazetesi