Kaymakam Cevdet Can&[#]8217;ın ilçede yaptığı çalışmaları ile ilçe halkının gönlünde taht kurduğunu anlatan Belediye Başkanı Gülşen, &[#]8220;Kaymakamımız Sayın Cevdet Can, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi ile tarım ve hayvancılığın gelişme için çok yoğun çalışmalar yaptı. Bizlerin ziyaretinden son derece memnun kaldı. Ayrıca bizlerin aracılığı ile Çaycumalı hemşehrilerine selam ve sevgilerini iletti ve Çaycuma ile ilgili çalışmalar ve gelişmeler ile Filyos Vadisi&[#]8217;ndeki projeleri takip ettiğini söyledi&[#]8221; dedi.

Başkan Mithat Gülşen, aynı zamanda ilçenin damadı olan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal&[#]8217;a da ziyarette bulundu. Başakşehir&[#]8217;in yeni ilçe olduğunu ve son yıllarda ilçede büyük gelişme yaşandığını belirten Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Başakşehir&[#]8217;in modern şehircilik anlamında İstanbul&[#]8217;un en gözde yerlerinden birisi olduğunu ve bir tek eski bina bulunmadığını söyledi.

Başkan Gülşen&[#]8217;in ziyaretinden memnun kalan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da, &[#]8220;Ziyaret için meslektaşım Mithat Gülşen&[#]8217;e teşekkür ediyorum. İstanbul çok hareketli ve cazibeli bir şehir... Bütün hizmetleri hizmet satın alarak yapıyoruz. Park, bahçe ve peyzaj çalışmalarına önem veriyoruz. Ayrıca toplu konut yerleşim merkezi... Çaycuma&[#]8217;daki çalışmaları da yakından takip ediyorum, yapılan altyapı çalışmaları ile geleceğin planlandığını görüyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi