Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, yeni dönem için mazbatayı almasının ardından kenar mahallelerdeki kanalizasyon ve yağmur suyu gibi acil sorunlara öncelik vereceklerini ve tüm ilçeye de hizmetlerin planlı ve programlı bir şekilde sürdüreceklerini söyledi. İlçe halkının kendisinden önemli derecede beklentilerinin olduğunu vurgulayan Gülşen, "Seçimde kazanan sağduyu, Çaycuma ilçesi oldu. Tüm bölge insanına sonucun hayırlı olmasını diliyorum. Bize birkez daha duyulan güven ve bu dönem de verilen yetki ile birlikte kenar mahallerimizde bulunan kanalizasyon ve yağmur suyu gibi sorunların çözümüne öncelik vereceğiz.


Halkımızın bizden büyük beklenti ve umutları olduğunu unutmadan, vaat ettiğimiz ciddi projelerin de hayata geçmesi için planlı, programlı ama hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Halkla daha iç içe, herkesle daha barışık bir şekilde yolumuza ve misyonumuza devam edeceğiz. Her yönden ilk 2 sene çok önemlidir. Bu sorumlulukla hareket edeceğiz" dedi.


Filyos Projesi´nin etki alanında bulunan belediyelerinde Ak Parti´nin kazanmasına sevindiklerini söyleyen Gülşen, yeni dönemde çevre belediyeler olarak projenin daha yakın takipçisi olacaklarını ifade etti. Gülşen, şöyle devam etti:


"Filyos vadisindeki belediyelerde Ak Parti´li adayların kazanması projenin hayata geçirilmesinde özel anlam ve önem ifade etmektedir. Bu nedenle projede ciddi adımlar atılacağını düşünüyorum. Çevre belediyeler olarak, birlikte hareket dedi, yine birlikte bu konunun ciddi anlamda takipçisi olabileceğiz. Bölge sorunları için diğer belediyelerle birlikte hareket edebileceğimiz gibi gerektiğinde proje için de gerekli fiziki desteği verebileceğiz."

Editör: Pusula Gazetesi