Alaplı eski Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı, basın toplantısı düzenleyerek meclis üyeleri ile vedalaştı. Görev yaptığı 2 yıllık süre zarfında ilçede önemli hizmetler yaptıklarını belirten Yazıcı, &[#]8221;Temennimiz dönemimizde ağır sorunlarını çözdüğümüz, cazibe merkezi olma yolunda önemli bir mesafe kat eden ilçemizi, belediyemizin yeni yönetim kadrosunun bu imkanları ve bu fırsatı iyi kullanarak, bundan sonra yapacağı ilave çalışmalarla, cazibe merkezi olma hedefine ulaştırılmasıdır&[#]8221; dedi. Yazıcı, toplantıda yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
&[#]8221;Gerek görev yaptığım 2 yıl süre zarfında hükümetimizle işbirliği yaparak, ilçemizi daha yaşanabilir bir kent yapabilmek, hizmet kalitesini arttırabilmek, sorunlarımızı süratle çözebilmek için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Beklentilere tam olarak cevap verememiş olsak da, görev yaptığımız süre içerisinde, ilçemize önemli hizmetler de kazandırdık. Hedeflediğimiz bazı hizmetleri hayata geçirememenin üzüntüsü içinde olsak da, hedeflediğimiz bir çok hizmeti de yapmış olmanın onurunu , mutluluğunu ve rahatlığını yaşıyoruz. Dönemimizde, ilçemizin temel ve ağır sorunlarının çözümü için büyük bir gayret gösterdik. Ve bunda da başarılı olduk. Hükümetimizle işbirliği içerisinde bir çok hizmeti ilçemize kazandırarak kurumsal yapılanmamızı tamamlamada önemli bir aşama kaydettik. Bunun yanında ilçemizin kronikleşen sorunlarından biri olan alt yapı sorununu çözdük. Dönemimizde siyasi risklerin olmasına rağmen, önceliği alt yapı hizmetlerine verdik. Ve bugün gelinen nokta itibariyle sorunsuz bir alt yapı ve dantel gibi işlenmeye hazır bir üst yapı alanımız var. Dolayısıyla görevi devir edeceğimiz Sayın Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Çimenoğlu ve yönetim kadrosu daha keyifli ve daha rahat bir çalışma ortamına ve ilçemizi tam bir cazibe merkezi haline getirme fırsatına sahiptirler. Temennimiz, dönemimizde ağır sorunlarını çözdüğümüz, cazibe merkezi olma yolunda önemli bir mesafe kat eden ilçemizi, belediyemizin yeni yönetim kadrosunun bu imkanları ve bu fırsatı iyi kullanarak, bundan sonra yapacağı ilave çalışmalarla, cazibe merkezi olma hedefine ulaştırılmasıdır. Bu vesile ile dönemimizde bu hizmetleri ilçemize kazandırmada bizlere desteklerini esirgemeyen başta çok değerli Alaplılı hemşerilerimize, hükümetimize, Valimize , Milletvekilllerimize, Kaymakamımıza, siyasi parti temsilcilerimize ve tüm sivil toplum kuruluşlarına teşekkürü bir borç bilirim.&[#]8221;
Yazıcı, son olarak, &[#]8220;Bugün 2 yıldır onurla ve gururla sürdürdüğüm görevimin sonuna gelmiş bulunuyorum. Bu 2 yıllık süre içerisinde ilçemizin kalkınması için elimden gelen gayreti gösterdiğimi özellikle ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile görev yaptığım süre içerisinde destelerini esirgemeyen tüm hemşerilerimizin haklarını helal etmelerini diliyor. Yeni Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Çimenoğlu ve yeni belediye yönetimine de görevlerinin ilçemiz, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi