Fenerbahçe Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Fenerbahçe ile Trabzonspor 22 Mayıs 2013 Çarşamba saat 20.45´de Ziraat Türkiye Kupası Final maçında karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Trabzonspor maçı Ankara 19 Mayıs Stadı´nda oynanacak. Fenerbahçe Trabzonspor maçının hangi kanalda yayınlanacağı da belli oldu. Fenerbahçe Trabzonspor maçı ATV´den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Trabzonspor maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek. Fenerbahçe Trabzonspor maçı biletleri satışa çıktıktan 2 saat içinde tükendi. Fenerbahçe Trabzonspor maçını BeyazGazete.Com´dan canlı takip edebilirsiniz. İşte Fenerbahçe Trabzonspor maçı ile ilgili son detaylar...

Kupa finalinin hakemi belli oldu

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçını hakem Fırat Aydınus yönetecek. Futbol Federasyonu´ndan yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 22 Mayıs Çarşamba günü oynanacak karşılaşmada Fırat Aydınus görev yapacak. Ankara 19 Mayıs Stadı´nda saat 20.45´te başlayacak karşılaşmada Aydınus´un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Tolga Özkalfa görev alacak.

Kupa Finali Ankara´da

Türkiye Futbol Federasyonu, Ziraat Türkiye Kupası finalinin Ankara´da oynanmasına karar verdi. Türkiye Futbol Federasyonu´ndan yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe ile Trabzonspor´un karşı karşıya geleceği final maçı 22 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat 20.45´de Ankara 19 Mayıs Stadyumu´nda yapılacak.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Eskişehirspor´u eleyerek 15. kez finale yükselen Fenerbahçe, bugüne kadar 5 kez kupayı müzesine götürdü. Trabzonspor ise, 14. kez finale yükseldiği Ziraat Türkiye Kupası´nı 9. defa kazanmak için mücadele edecek.

Editör: Pusula Gazetesi