Zonguldak&[#]8217;ın tanınmış işadamlarından rahmetli Emin Keleş&[#]8217;in kızı Kimyager Elif Keleş ile Türk Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu Basın ile İlişkiler Sorumlusu ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. A. Eksal Kargı, geçtiğimiz hafta sonu Dedeman Otel&[#]8217;de dünya evine girdi.

Düğün törenine; AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, Gelik Belediye Başkanı Hasan Fahri Yıldırım, Keleş Ailesi ile birlikte çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir&[#]8217;in kıydığı nikahın şahitliklerini; AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Kadir Demir, Edibe Keleş Gürol ve Melahat Yazıcı yaptı.

Nikah töreni sonrası evlilik cüzdanını geline takdim eden CHP Milletvekili Ali İhsan Köktürk, &[#]8220;Değerli Hocamızın centilmenliğine ve aramızdaki dostluğa sığınarak, bunlardan aldığım güçle evlilik cüzdanını Elif Hanım&[#]8217;a teslim etmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum&[#]8221; dedi.

AK Parti Milletvekili Ercan Candan ise, &[#]8220;Her ne kadar Meclis&[#]8217;te anlaşamasak da, Sayın Vekilime kesinlikle katılıyorum. Eksal kardeşim, dostum ve benim aynı zamanda meslektaşım. Oy birliğiyle evlilik cüzdanını Elif Hanım&[#]8217;a takdim edelim&[#]8221; diye konuştu.

Nikah töreninin ardından düğüne katılanlar, gelin ve damada çeşitli hediyeler verdiler.

Pusula Gazetesi olarak, Elif-Eksal Kargı çiftine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi