Zonguldak´ta, "Sosyal Güvenlik Haftası" dolayısıyla çelenk koyma töreni düzenlendi. Zonguldak Valiliği önündeki törende, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Kamuran Öner tarafından Atatürk Anıtı&[#]8217;na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

SGK İl Müdürü Kamuran Öner, törende yaptığı konuşmada, sosyal güvenliğin insanların gelecek kaygısı anlayışından doğduğunu söyledi.

Türkiye´nin her yerinde sosyal güvenlik sisteminin geldiği noktada illerin başarı hikayesini duymanın mümkün olduğunu ifade eden Müdür Öner, "Zonguldak birlikteliğini sağlamış bir kenttir. Müdürlüğümüz ilimizde bugüne kadar vatandaşa elinden geldiği kadar iyi, kaliteli ve süratli hizmet sunmanın gayreti içerisinde olmuştur" dedi.

Törenin ardından SGK İl Müdürü Öner ve beraberindekiler, Zonguldak Vali Erol Ayyıldız´ı makamında ziyaret ettiler.

SGK ÇALIŞANLARI, BAŞKAN AKDEMİR&[#]8217;İ ZİYARET ETTİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Zonguldak İl Müdürü Kamuran Öner ve beraberindekiler, &[#]8220;Sosyal Güvenlik Haftası&[#]8221; dolayısıyla, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir&[#]8217;i makamında ziyaret etti. SGK Zonguldak İl Müdürü Kamuran Öner, ziyarette yaptığı açıklamada, &[#]8220;Sosyal Güvenlik Haftamızı kutluyoruz. SGK olarak da, sizlere elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bizleri güler yüzle karşıladığınız için ayrıca teşekkür ediyoruz. Haftamızı çeşitli programlarla kutluyoruz. Sizleri de bu programlarımıza davet ediyoruz&[#]8221; dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, &[#]8220;Sosyal Güvenlik Haftası&[#]8221;nı kutlayarak, Sosyal Güvenlik Kurumu&[#]8217;nun her geçen gün kendini yenilemesinden ve öneminden bahsetti.
Editör: Pusula Gazetesi