Sözleşmeyle ilgili olarak açıklamada bulunan Turyapı Yönetim Kurulu Başkanı Atakan Turpcu, İstanbul Ataşehir´de yapılacak önemli bir kurumun proje ortağı olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek sözleşmenin hemen ardından çalışmaları başlattıklarını belirtti.

Turpcu, hızla yapılaşan ve yakın bir zaman önce ilçe belediyesi statüsüne de kavuşan Ataşehir´in yakın gelecekte yalnızca İstanbul ve Türkiye´nin değil, dünyanın da önde gelen finans ve ticaret merkezlerinden biri olacağının altını çizdi.

Güvenilir ve sağlam konutların markası olarak ünlenen Turyapı, 1976 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. 37 yıldan bu yana İstanbul, Ankara, İzmit ve Zonguldak´ta 5 bin konuta imza atan Turyapı, zamana dayanıklı ve yaşanabilir estetik konutlar inşa etmek misyonuyla faaliyetlerini sürdürüyor.

Özellikle birinci derecede deprem bölgelerinde hayata geçirdiği sağlam konutlarla adından söz ettiren Turyapı, bu bölgelerde tünel kalıp sistemini kullanarak en ileri teknolojik yöntemlerle konut inşa ediyor. Uzman kadrosuyla her geçen gün daha büyük projelere imza atan Turyapı, hızla büyüyen örnek bir kurum olarak dünyada gelişen yeni teknolojileri Türkiye´de hayata geçiriyor, sektörel normların ilerlemesine katkı sağlıyor.
Editör: Pusula Gazetesi