Bülent Ecevit Üniversitesi&[#]8217;nin (BEÜ) &[#]8220;Kampüste Bahar&[#]8221; etkinlikleri kapsamında Yazar-Şair Kahraman Tazeoğlu, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılandı.
Ünlü şair Kahraman Tazeoğlu, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer&[#]8217;i ziyaretinin ardından Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu&[#]8217;nda öğrencilerle buluştu. Tazeoğlu, söyleşi öncesi salonda prova yaptı. Bu sırada söyleşiye katılmak isteyen öğrenciler, salon önünde uzun kuyruk oluşturdu. Provanın bitmesiyle öğrenciler salona alındı. Salon tamamen dolunca, öğrencilerin bazıları sahneye oturdu.

Tazeoğlu; okumanın, kitabın, üniversitenin değerini vurgulayarak başladığı söyleşisinde, şiirlerinden örnekler okudu. Şiirlerini; ne zaman ve nasıl yazdığını, nelerden ilham aldığını da öğrencilerle paylaşan Kahraman Tazeoğlu, gördüğü ilgi karşısında duyduğu mutluluğu ifade etti. Öğrencilerin sorularını da cevaplandıran Tazeoğlu, okuduğu şiirleriyle de büyük alkış aldı. Öğrenciler, akademik ve idari personelin izlediği dinleti sonunda BEÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Büyükgüzel tarafından Kahraman Tazeoğlu&[#]8217;na teşekkür plaketi ve armağanlar sunuldu.
Tazeoğlu&[#]8217;na dinleti sonrasında da öğrencilerin yoğun ilgisi devam etti. Söyleşinin sonunda, &[#]8220;Araz&[#]8221;, &[#]8220;Söz&[#]8221;, &[#]8220;Bambaşka&[#]8221; ve &[#]8220;Kıyısızlar&[#]8221; adlı kitaplarını imzalayan Tazeoğlu ile fotoğraf çektirmek ve sohbet etmek isteyen öğrenciler uzun kuyruklar oluşturdu.
Editör: Pusula Gazetesi