ZONGULDAK EKİBİ TRANSFERE ERKEN BAŞLADI

Şampiyonluğu son maçta kaçıran Zonguldak Kömürspor, yeni sezonda kadrosunu oluşturmak için çalışmalara erken başladı.

Bölgesel Amatör Lig’de kaçırdığı Şampiyonlukla büyük hayal kırıklığı yaşayan Kırmızı-Lacivertliler, arzuladığı profesyonel lige yükselmek için gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı. Geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan bir çok oyuncuyla yollarını ayıracak olan Zonguldak Kömürspor Yönetimi, yakından izlediği ve bildiği oyuncularla görüşmelere başladı.

OSTİMSPORLU OYUNCULARA YAKIN MARKAJ

Zonguldak ekiplerinin yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta sezonu 5. sıradan tamamlayan ve Ankara’da oynanan baraj maçında Gölbaşı Belediyespor’a yenilerek küme düşen Ostimspor’un oyuncularına ilk teklif Zonguldak ekibinden yapıldı.

Attığı 20 golle grupta gol kralı olun 23 yaşındaki Onur Algül’ün yanı sıra 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Ceyhun Bala ve Turan Yılmaz’a transfer teklifi götürüldüğü öğrenildi.

Bu üç oyuncuya cazip bir teklif yapan Kırmızı-Lacivertli yönetimin ilk görüşmeden olumlu yanıt aldığı alınan bilgiler arasında.

Geçtiğimiz sezon Ostimspor’un en istikrarlı oyuncuları arasında bulunan üçlü, attıkları gollerle de takımlarının skor yükünü çekti.

Onur Algül çıktığı 24 maçta 2086 dakika süre alırken 20 gol, Ceyhun Bala 27 maçta 2284 dakika süre alırken 8 gol, Turan Yılmaz ise 26 maçta 2299 süre alarak 5 gole imza attı.

Şampiyonluğa oynanacak olan ekip oluşturacak olan Zonguldak Kömürspor’un bu üçlüyü alması halinde önemli güç oluşturacak.

Editör: Pusula Gazetesi