Kozlu Belediyesi Hasta Takip Merkezi Sorumlusu Cengiz Alagözoğulları, son bir aydır merkeze gelen bedensel engellilerin tekerlekli sandalye taleplerini karşılamak amacıyla 20 adet tekerlekli sandalye aldıklarını söyledi. Getirilen sandalyelerin sahiplerine dağıtım işleminin başladığını belirten Alagözoğulları, &[#]8220;Beldemiz sınırları içerisinde bulunan bedensel engellilerin merkezimize verdiği dilekçeleri değerlendiriyoruz. Talepte bulunanların evinde gerekli tespitleri yapıyoruz ve özürlü raporlarının fotokopilerini de dilekçeye iliştirip, tutanak karşılığında tekerlekli sandalyeleri teslim ediyoruz&[#]8221; dedi.

Yeni gelen talepler doğrultusunda 20 sandalye daha siparişi verdiklerini hatırlatan Alagözoğulları, bu sandalyelerin gelmesinin ise 2 haftayı bulabileceğini ifade etti.

Alagözoğulları, belediye olarak tekerlekli sandalye taleplerinin yanı sıra hastaların akülü araba, hasta yatağı, hasta bezi, medikal malzeme gibi ihtiyaçlarını da temin ettiklerini ve hatta hastalara refakat hizmeti bile verdiklerin ifade etti.
Editör: Pusula Gazetesi