Gıda, Tarım ve Hayvancılık Zonguldak İl Müdür Yardımcılığı görevinden Gıda, Tarım ve Hayvancılık Karabük İl Müdürlüğü görevine atanan Cemalettin Çataklı’nın Almanya’da tedavi gören babası Durmuş Çataklı, geçtiğimiz Cumartesi günü hayatını kaybetti.

Çaydeğirmeni Merkez Mahallesi sakinlerinden Kadir Çataklı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Karabük İl Müdürü Cemalettin Çataklı’nın babaları Durmuş Çataklı, son yolculuğuna uğurlandı. Durmuş Çataklı, Çaydeğirmeni Merkez Camisi’nde bugün öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze namazına; Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Devrek Kaymakamı Cem Afşin Akbay, Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, ilçe-belde belediye başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, akraba ve çok sayıda seveni katıldı.

Pusula Gazetesi olarak, değerli büyüğümüz Durmuş Çataklı’ya Allah’tan rahmet, Çataklı Ailesi’ne ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.
Editör: Pusula Gazetesi