Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü&[#]8217;nün birlikte düzenlediği &[#]8220;23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tenis Turnuvası&[#]8221;nın madalya töreni önceki akşam yapıldı. Turnuvaya; Bartın, Ereğli, Çaycuma ve Zonguldak Merkez&[#]8217;den olmak üzere toplam 120 çocuk katıldı. Çocuklar, 4 gün boyunca hem spor yaptılar, hem de keyifli günler geçirdiler. Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü yetkilileri, tören öncesi çocuklarını bu spora yönlendirdikleri ve onlarla birlikte turnuvanın heyecanını yaşadıkları için velilere teşekkür ettiler.

Törene; Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Belediye Başkan Danışmanı Erol Yılmaz, spor duayeni Canpolat Pamay, Tenis Deniz İhtisas Kulübü Başkanı Çetin Özçep, Başkan Yardımcıları Serdar Aydan ve Rahmi Üder, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda veli katıldı.

İlk olarak turnuvaya katılan 120 çocuğa katılım belgeleri verildi ve ardından da madalya töreni gerçekleştirildi. Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız&[#]8217;a da &[#]8220;Onur Üyeliği&[#]8221; plaketi takdim edildi.

Tenis Deniz İhtisas Kulübü&[#]8217;ne teşekkürlerini ileten Vali Erol Ayyıldız, &[#]8220;Zonguldak Tenis İhtisas Kulübü&[#]8217;ne göstermiş oldukları kadirşinaslıktan dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah yetiştirecekleri gençlerle, öğretecekleri bu spor dalıyla Türkiye&[#]8217;de ses getirirler ve ses getirmeye de devam ederler. Çok onur duydum&[#]8221; dedi.

Törenin sonunda Zonguldak Tenis İl Temsilcisi Zafer Kalafat, Tenis Deniz İhtisas Kulübü Başkanı Çetin Özçep&[#]8217;e plaket takdim etti.

Editör: Pusula Gazetesi