Yüksekokul ile ilgili önemli kararların alındığı ziyarette, Yüksekokul arazisi üzerinde yaklaşık 300 bin TL tutarında yemekhane ve kantin inşaatının yapımına karar verilirken, bu projenin Kilimli Üniversite ve Yükseköğrenimi Geliştirme Derneği önderliğinde yürütülmesini öngören bir protokol imzalandı.
´SOSYAL İMKANLARIN ARTMASI İÇİN FAALİYETLERDE BULUNACAĞIZ&[#]8217;
BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer&[#]8217;in makamında, 15 Nisan tarihinde gerçekleştirilen imza töreninde, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Velioğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve ZMYO Müdürü Doç. Dr. Ahmet Altın hazır bulundu. Bu ziyarette Başkan Ümit Velioğlu, Zonguldak Meslek Yüksekokulu&[#]8217;nun Kilimli ilçesinde bulunmasından büyük mutluluk duyduklarını, okulun büyümesi ve gelişmesi için yapılan işbirliğinin artırılması amacıyla bu derneği kurduklarını söyledi. Derneğin ilk etapta okulun mekan eksiklikleri üzerine odaklandığını ve bu eksikliklerin çözümü üzerine projeler üretmeye başlandığını ifade etti. Derneğin yakın süreçte Kilimli&[#]8217;de öğrencilerin sosyal imkanlarının artırılmasına yönelik faaliyetlerde bulunacağını ve ek bina yapımı üzerine çalışmalara da başlanacağını dile getirdi.
´KİLİMLİ HALKIYLA DAHA BÜYÜK PROJELERİ BAŞARACAĞIZ´
Rektör Özer ise, Kilimli halkının Zonguldak Meslek Yüksek Okulu´na destek vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversitelerin gelişmesinde halkın desteğinin önemli olduğunu ifade eden Özer, ZMYO&[#]8217;nun yapılacak katkılarla daha da gelişeceğini belirtti. Prof. Dr. Mahmut Özer, katkıların artarak devam etmesinin Kilimli&[#]8217;de yeni bir kampüs oluşmasına zemin hazırlayacağını, imzalanan bu protokolün bir başlangıç olduğunu ve daha büyük projeleri Kilimli halkıyla birlikte başarabileceklerini belirtti. Özer, Dernek Başkanı Ümit Velioğlu&[#]8217;na, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ahmet Altın&[#]8217;a teşekkür ederek çeşitli hediyeler sundu.
Editör: Pusula Gazetesi