Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı, &[#]8220;Kutlu Doğum Haftası&[#]8221; etkinlikleri çerçevesinde Zonguldak halkına gül dağıttı.

Zonguldak merkezdeki Gazipaşa Caddesi&[#]8217;nde halka gül dağıtımından sonra konuşma yapan Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanı Murat Karadeniz, şunları söyledi:

&[#]8220;Yeryüzünü manevi karanlığın kapladığı bir anda, kız çocuklarının öz babaları tarafından diri diri toprağa gömüldüğü bir anda, vahşetlerin mateme, cehaletin gözyaşlarına boğulduğu bir anda, insanlık üzerine bir Güneş gibi doğdu O. O´nun dünyaya geldiği gece Kabe&[#]8217;deki putlar yıkılmış, ateşe tapanların bin yıldan beri yanan ateşleri sönmüştü. Kisra Sarayı&[#]8217;nın 14 burcu O´nun doğduğu gece yıkılmış, O´nun doğduğu gece gökyüzünde de yeni bir yıldız doğmuştu. Yüce Yaratıcımızın, ´Biz seni alemlere rahmet olarak gönderdik´ buyurduğu Sevgili Peygamberimiz, 14 asır önce Rebüulevvel ayının on dördüncü gecesi, yani 20 Nisan&[#]8217;a denk gelen günde dünyaya teşrif etmişlerdir. Musa Peygamber&[#]8217;in Cenab-ı Allah´a, ´Yarabbi, beni keşke, beni İsraillerin peygamberi değil de, Hz Muhammed´in ümmeti olarak yaratsaydın´ dediği kutlu bir Nebidir O. Bir hadisi şeriflerinde, ´Biriniz kardeşini seviyorsa, bunu Allah için söylesin´ buyurmuşlardı. Peygamberimizin övgülerine mazhar olmuş bir ecdadın torunları olarak bizde diyoruz ki; Uğruna bu can fedadır Ya Resulallah, biz seni Allah için canımızdan çok seviyoruz. Seni özlüyoruz, sana kavuşacağımız günün hasretiyle yaşıyor, senin yolunda, senin izinde sana kavuşmayı diliyor ve seni Allah için çok seviyoruz. Cenab-ı Allah, bizleri O´nun şefaatlerine nail eylesin. O´nun ahlakıyla ahlaklanmayı ve hayatını yaşayan ehli sünnetlerden eylesin. Cennette Kevser sancağı altında onunla haşrolmayı bizlere nasip eylesin inşallah. Ben burada iki gün önce yaşanmış alçakların yaptığı haince bir olaya da değinmek istiyorum. Herkes bilhassa Şanlı Bayrağımızı gönderinden indiren insanlıktan nasibini almamış hayvanlar bilsinler ki; bayrağımıza uzattığınız o pis ellerinizi kıracağımız günü iple çekiyoruz. Devlete başkaldırının, ahlaki, ekonomik, kültürel terörün toplumumuzu esir aldığı sapıkların, hırsızların, hainlerin altın çağını yaşadığı şu günlerde O´nun ahlakına, O´nun sevgisine her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var...&[#]8221;

Etkinliğe, (BBP) Zonguldak Merkez İlçe Başkan İrfan Gül de destek verdi.

Editör: Pusula Gazetesi