GEREDE MESAİSİ BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig’de Şampiyonluğun en büyük adayı Zonguldak Kömürspor, 25. hafta konuk olacağı Geredespor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Son 2 haftaya girilirken en yakın takipçisi Adliyespor’un 4 puan önünde bulunan Kırmızı-Lacivertlilerin adını Spor Toto 3. Lig’e yazdırması için sadece bir galibiyete ihtiyacı var.

Kırıkkale Yahşihanspor’la 1-1 berabere kalarak haftayı moralsiz kapatan Zonguldak Kömürsporlu oyunculara taraftarlar moral aşıladı.

Zonguldak Kulübü Yöneticisi Alaattin Kurnaz, Asmaspor Kulübü Başkanı Fuat Velioğlu, İşadamı Vahdet Velioğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar ve Kırmızı-Lacivertli renklere gönül veren taraftarlar idmanı ziyaret etti.

TARAFTARLAR ANTRENMANDA MORAL VERDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü operasyonda gözaltına alınan Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Salih Demir’e takımlarına destek için taraftalar antrenmanı ziyaret ederek moral verdi.. Kömürkentliler ve Genç Zonguldak Taraftar Grubu üyeleri bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Antrenmanda tezahüratlarıyla takımlarını ateşleyen taraftarlar, ardından oyunculara baklava ikramında bulundu.

Kömürkentliler Lideri Cengiz Günay, Zeki Beybeyoğlu, Genç Zonguldak Tribün lideri Gökhan Çüteli ve taraftarlar hep birlikte birlik ve beraberlik mesajları verdi.

ŞAMPİYONLUK ŞARKILARIYLA ZONGULDAK’I İNLETECEĞİZ

Kömürkentliler Lideri Cengiz Günay yaptığı açıklamada, “Zonguldak camiası olarak Salih Demir ve ailesine zor gününde yalnız bırakmamak için tüm taraftarıma birlikte bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu gösterdik. Şehrimizi layık olduğu yere getireceğiz. Bütün Türkiye’ye şunu söylüyorum, Zonguldak’ın gerçek cefakar taraftarları hepsi burada. Birlik beraberlik içerisinde Şampiyonluğa inandık inanmaya devam edeceğiz.

Biz merdivenleri tek tek çıkıyoruz. Biz bu yolda çiçekli yollardan gitmiyoruz. İnananlarda asla kaybetmeyecek. Son 180 dakikamız kaldı, bu işi de bitireceğiz. Hep beraberlik Şampiyonluk şarkılarıyla Zonguldak’ı inleteceğiz.

TARAFTAR OLARAK TEK YÜREK OLDUK

Genç Zonguldak Tribün Lideri Gökhan Çüteli ise, “Takımın geçmişte olduğu gibi arkasındayız. Son iki maçımız kaldı. Bu takım şehrin takımı, herkesin birlik beraberlik olup tek yürek halinde desteklemesi istiyoruz. Yarın öbür gün kulübe kilit vurulduğunda hepimiz üzülürüz. Futbolcu arkadaşlarımıza destek vermek için bugün buradayız. Herkes görsün birlik beraberliği. Bundan sonra tribünler beraberdir.

Tribün liderlerinden Zeki Beybeyoğlu, “Öncelikle Şampiyonluğa inandık. Birlik ve beraberliğe sağladık, bunu takımda sağlamış durumda. Buradan geçmiş olsun diliyoruz Demir ailesine. “

DEMİR AİLESİ YOKSA ZONGULDAK KÖMÜR YOKTUR!

Zonguldak Kulübü Yöneticisi Alaattin Kurnaz, takımı Şampiyon yapmaktan başka düşüncelerinin olmadığına değinerek, “Demir ailesine yapılan operasyon bizi çok üzmüştür. Zonguldak Kömürspor’a Demir ailesinin vermiş olduğu çok ciddi katkıları vardır. Demir ailesi yoksa Zonguldak Kömürspor’da yoktur.

Ama biz onları bırakmadık mücadelemize devam edeceğiz. Bugün taraftar gruplarımıza da barıştırdık. Yönetim Kurulu olarak Demir ailesine, Şampiyonluk sözü veriyorum. Bu bizim artık namus sözümüzdür. Yolumuza devam edeceğiz, hafta sonu Şampiyon olarak döneceğiz. “

ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ

Zonguldaklı İşadamı Vahdet Velioğlu, “Salih Başkanın emaneti olarak bu takımı son iki maça taşıyıp Şampiyonluk ipini gögüsleyeceğiz. Şamipyonluğu önce Başkana sonra Zonguldak’a hediye edeceğiz. Gerede maçında Şampiyonluk turu atmak istiyoruz.

ZONGULDAK SAHİPSİZ DEĞİLDİR

Zonguldak Kömürspor eski yönetim kurulu üyesi ve Asmaspor Kulübü Başkanı Fuat Velioğlu, “Yıllardır Zonguldak Kömürspor’u başarısı için çaba harcıyoruz. Arkadaşlarımız talihsiz bir operasyon geçirdi ama Zonguldak sahipsiz değildir. 2 maçımız var, centilmenlik içerisinde Şampiyonluğa uzanacağız. Gerede’de gidip Şampiyon olarak döneceğimizden eminim. Biz buradayız, Zonguldak’a her zaman sahip olacağız.

Editör: Pusula Gazetesi