Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Selahattin Gülay, yarın yapılacak seçimle ilgili Zonguldak halkına verdiği sözleri tutmak için seçimi kazanmakta kararlı olduklarını söyledi. Zonguldak halkından destek istemek amacıyla Gazipaşa Caddesi&[#]8217;nde vatandaşlarla bir araya gelen Gülay, bayanlara karanfil dağıtarak oy istedi. Vatandaşlar tarafından güler yüzle karşılanan Gülay, seçimi alacaklarını dile getirdi.


Zonguldak halkına yedi aydır projelerini anlattığını belirten Gülay; "Bizi yok sayanlar adımızı her yerde görecek" dedi.


Seçimi aldıkları gözüyle baktıklarını belirten Gülay; "31 Ağustos´ta başladığımız seçim maratonumuz yarından sonra bitiyor. Yaptığımız 130 kahve ve ev toplantısında halk artık Zonguldak´ta değişim istiyor. Bu değişimi biz Zonguldak´a getireceğiz. Yaptığımız her çalışmada bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bize destek verenlerin oylarını hak etmek için gece gündüz çalışacağız. Bu seçimi hep beraber kazanacağız. Bize oy veren vatandaşlarımızı mahcup etmeyeceğiz. Her zaman halkımızın yanında olduk. Bu bugün böyleyse, yarın da aynı olacak. Seçim çalışmalarımızı yedi ay önce başladık, halka projelerimizi erken tanıttık. Bu saatten sonra biz seçimi aldık gözüyle bakıyorum. Bütün çalışmalarımızı bitirdik, herkes de iddialı olduğumuzu gördü. Yedi aylık çalışmamızın ardında şimdi nostalji yapıyoruz. Bizi yok sayanlar artık adımızı her yerde görecek. Halkla birlikte olduğunuzu ve seçimi alacağımızı gördüler. Biz Zonguldak halkına verdiğimiz sözleri tutmaya geliyoruz. Sözümüzü tutmak içinde gece gündüz çalışacağız. Kaçarı yok bu seçimi almaya kararlıyız" dedi.


Destek arayışına kurumlarda devam etti


Kurum ve mahalle ziyaretlerini sürdüren Gülay´a, İl Başkanı Mustafa Korkutan, Merkez İlçe Başkanı Hamdi Ayan ve Meclis Üyeleri eşlik etti. Çocuk Esirgeme Kurumu ve İkinci Makas´ta vatandaştan destek isteyen Gülay, Zonguldaklılara verdiği sözü tutmak için elinden yapacağını belirterek, vatandaşları bilinçli oy kullanmaya çağırdı.

Editör: Pusula Gazetesi