Partinin il ve ilçe binalarının dış cephelerine asılan dev afişlerle, 2003 yılından 2013 yılına kadar AK Parti hükümetinin yaptığı ileri sürülen zamlara dikkat çekildi. 10 yıllık süreçte temel gıda maddeleri ve başlıca tüketim malzemelerinde yapılan zamları anlatarak, halkı bilinçlendirmeyi amaçlayan CHP, AK Parti&[#]8217;nin 10 yıllık iktidarını afişlerde sergilenecek olan rakamlarla açıklıyor. Pankartlarda, ekonomide bahsi geçen yükselmenin, vatandaşın sofrasına yansımadığı, yapılan zam oranları ve fiyat artışları ile özetlendi.

CHP Zonguldak İl Başkanlığı binasında, &[#]8220;AKP&[#]8217;nin 10 yıllık eziyet karnesi&[#]8221; yazılı afiş astı.

Çevreden geçen vatandaşların dikkatini çeken pankartta; bulgur, ekmek, makarna, dana eti, koyun eti, tavuk eti, süt, beyaz peynir, yumurta, zeytinyağı, ayçiçeği yağı, domates, kuru soğan, patates, nohut, mercimek, zeytin, tozşeker, çay, sigara, su faturası, elektrik ücreti, doğalgaz, tüp, kömür ücreti, odun ücreti, soba, kombi, benzin, LPG, mazot ve dolmuş ücretlerinin AK Parti dönemindeki artışlarına yer verildi.

CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, 10 gün daha pankartın asılı kalacağını belirterek, &[#]8220;Türkiye genelinde Genel Merkezimizin böyle bir uygulaması var. Zonguldak ve Kozlu&[#]8217;da da aynı afişleri astık. AKP&[#]8217;nin 10 yılını değerlendiren, Türkiye&[#]8217;nin ne durumdan ne duruma geldiğini izah eden bir pankart&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi