Geçen hafta Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi&[#]8217;ni ziyaret ederek, Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ile görüşen Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği yönetimi, üyelerinin tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu bildirmesinin ardından Odabaş da, bu gibi toplumsal konularda Türk Metal Sendikası&[#]8217;nın ve Erdemir çalışanlarının her zaman duyarlı davrandığını belirtmişti.

Bu ziyaretin ardından, talep edilen tekerlekli sandalyeler için Erdemir çalışanı üyeler, aralarında topladıkları bağışlarla 10 adet tekerlekli sandalyenin alınmasını sağladı.

Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, beraberinde Şube Sekreteri Metin Ercan ile Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği&[#]8217;ni ziyaret ederek, sandalyeleri ihtiyaç sahibi engellilere teslim edilmesini sağladı.

Dernek Başkanı Şaban Yavuz, teslim sırasında yaptığı konuşmada, başta Odabaş olmak üzere Erdemir işçilerine ve sendika yönetimine teşekkür ettiklerini söyledi.

Yavuz&[#]8217;un, aynı zamanda teşekkür plaketi verdiği Odabaş da, sendikanın, talebin gerçekleşmesini organize ettiğini belirterek, &[#]8220;Sandalyelerimiz ise Erdemir çalışanı üyelerimizin katkılarıyla temin edildi. Böylece Erdemir çalışanları bu gibi toplumsal konulardaki duyarlılıklarını bir kez daha göstermiş oldu. Ben de üyelerimize gösterdikleri duyarlılık dolayısıyla teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

Tekerlekli sandalyelerin teslimi sırasında dernek üyeleri ile bazı ihtiyaç sahibi engelli ile yakınları hazır bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi