SONUÇ İYİ YA FUTBOL!

Bölgesel Amatör Lig’de geçtiğimiz Salı günü Sincan Belediyespor’u sahasında konuk eden Zonguldak Kömürspor, mücadeleden 1-0 galip ayrıldı fakat, ortaya konulan futbol tatmin etmedi. Hal böyle olunca kırmızı-lacivertli takımın çalıştırıcısı Raşit Çalık, oynanan futbolun kendilerine hiç ama hiç yakışmadığını vurgulayarak, 1-0 kazanılan Sincan Belediyespor maçıyla ilgili özeleştiri yapmaktan sakınmadı.

ORGANİZE OLAMADIK

Teknik Direktör Raşit Çalık, “Maça iyi başlayamadık. İstediğimiz gibi organize olamadık. Buda haliyle pozisyona girmememize neden oldu. İkinci yarıda penaltı golüyle biraz rahatladık ama oyun olarak yine istediğimiz yapamadık. Bu nedenle moralim bozuldu. Sonuçta galip geldik önümüze bakacağız ve Bartınspor maçına konsantre olacağız” dedi.

GEREKENİ YAPACAĞIZ

Kötü futbolun konsantrasyon eksikliğinden kaynaklandığını dile getiren Çalık, futbolcularının da kötü futbolda rollerinin olduğunu kaydetti. “ Futbolcularımda bir şımarma ve gevşeklik sezinledim. Lideriz ve sahamızda oynadığımız bu futbol bize hiç yakışmadı. Konsantrasyon eksikliği var. Muhtemelen 6 puanın verdiği rahatlık futbolcularımı gevşetmiş. Saha içinde kaleci Ahmet’in dışında iyi olan futbolcum yoktu. Futbol asla hata kabul etmez. Bu doğrultuda gerekeni yapacağız” dedi.


Editör: Pusula Gazetesi