Ziyarette BBP´liler ve MHP´liler olayla ilgili son gelişmeleri cep telefonundan izledi.
Kahramanmaraş yakınlarında içerisinde BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile İHA Sivas Muhabiri İsmail Güneş´in de bulunduğu helikopterin düşmesinin ardından altı kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Korkutan, MHP Merkez İlçe Başkanı Hamdi Ayan ve belediye meclis üyesi adayları, BBP´ye ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette BBP İl Başkanı Vural Demirköse, BBP Zonguldak Belediye Başkan adayı Kemal Çakar ve BBP İl Sekreteri Mehmet Terzi de hazır bulundu. Endişeli bekleyiş içerisinde gelişmeleri takip ettiklerini ifade eden Demirköse, olay yerinden iyi bir haber beklediklerini söyledi.
Partide televizyon olmasına rağmen İl Başkanı Vural Demirköse, son gelişmeleri takip etmek için cebinden televizyonlu cep telefonunu çıkardı. Demirköse, sehpa üzerine koyduğu cep telefonunun televizyonundan olay özetlerini ve son gelişmeleri MHP´lilerle birlikte izledi.
MHP Merkez İlçe Başkanı Hamdi Ayan ise olay yerinden olumlu bir haber gelene kadar seçim çalışmalarını yapmayacaklarını açıkladı.
Editör: Pusula Gazetesi