10 GÜNLÜK EĞİTİM SONA ERDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Zonguldak Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen TFF Grassroots C Antrenör Kursu dün yapılan saha içi uygulamalarının ardından sona erdi. TFF Eğitmenleri Muammer Birdal ve Özer Yurteri yönetiminde gerçekleştirilen kursta 30 kursiyer 10 gün boyunca teorik ve saha uygulamalı dersler aldı.

TÜFAD YÖNETİMİ BAŞARI DİLEDİ

Son kez Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda bir araya gelen eğitmenler, kursiyerlere son derslerini verdi. 2 grup halinde uygulamalı olarak verilen dersin ardından kurs sona erdi.

Kursun son gününde konuşan TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal, geleceğin antrenör adaylarına antrenörlük kariyerlerinde başarılar diledi. Ahmet Birdal ayrıca, 10 gün boyunca ilgi ve alakalarından dolayı Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz’e teşekkür etti.

DEĞİŞİME AYAK UYDURAN YÜKSELİR

10 gün boyunca Özer Yurteri ile birlikte sıkı ve disiplinli bir şekilde antrenör adaylarına ders veren Muammer Birdal, geleceğin antrenör adaylarına hakkın verilmediğini hakkın alındığını bilmeleri gerektiğini söyledi ve ekledi. “Bu hayat ve bu hayatınızda ilerlediğiniz sürece bu bilgiler sizinle olsun. Bu kurs burada bitmez. Araştırmalısınız. Dünya her yeni gün değişiyor ve bu değişime ayak uydurmanız için devamlı kendinizi geliştireceksiniz” dedi.

GÜNÜN ANISINA HEDİYELER VERİLDİ

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, böylesine kursların Türk futboluna yararlı antrenörler yetiştirmek açısında önemli olduğunu söyleyerek kursta emeği geçen Ahmet Birdal ve Muammer Birdal’a teşekkür etti. Kurs onunda İl Müdürü Uğur Akdeniz Muammer Birdal ve Özer Yurteri’ne şilt verdi.

TÜFAD Zonguldak Şubesi Başkanı Ahmet Birdal Yönetim Kurulu adına Zonguldak’ı simgeleyen hediyelerini Birdal ve Yurteri’ne takdim etti.

Editör: Pusula Gazetesi