21-29 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikte, Rüştü Onur’un bilinmeyen mektupları ve şiirlerini gün yüzüne çıkararak önemli bir görevi üstlenen gazetemiz sahibi, şair-yazar İbrahim Tığ, “Mektubun Avucumda” isimli son kitabın bugün “21 Mart Dünya Şiir Günü”nde saat 18.45’de okuyucularına imzalayacak.

Etkinlikte, ilk kez sergi açacak olan maket sanatçıları dikkati çekerken, geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren ünlü ressam Osman Zeki Oral’ın resim sergisi, fotoğraf sanatçısı Şafak Tortu’nun fotoğraf sergisi, ZOKEV Başkanı ve karikatürist Kürşat Coşgun, merhum Çaycumalı karikatürist Sezai Oruç’u anma etkinliğinde karikatür severlere seslenirken, Sezai Oruç’u ve karikatür sanatındaki yerini anlatacak.

Kütüphaneler Haftası Kutlama Programı etkinliği olarak çocuk edebiyatı yazarı Aytül Akal imza ve söyleşi yaparak okurlarına seslenecek.

“Kelebeğin Rüyası” filmindeki katkılarıyla dikkatleri üzerine çeken ve Rüştü Onur’un bilinmeyen mektupları ve şiirlerini gün yüzüne çıkararak önemli bir görevi üstlenen şair İbrahim Tığ, “Mektubun Avucumda” adıyla yayınlanan kitabını 21 Mart Dünya Şiir Günü okuyucularına imzalayacak. Katılımcı sanatçılar izleyicilerle atölye çalışmaları da yapacak.
Editör: Pusula Gazetesi