Madenci Anıtı&8217;nda yapılan mitingde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan&8217;dan önce konuşan Zonguldak Belediye Başkan Adayı Secaattin Gonca oldukça rahattı.



Yoğun katılımla ve geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen mitingde konuşan Başbakan Erdoğan muhalefet liderlerine çatarak yapılan hizmetleri anlattı.


Zonguldak&8217;a önemli hizmetler yapmaya devam edeceklerini, belirten Başbakan Erdoğan konuşmasının adaylarla ilgili bölümünde; &8220;Bir yerel seçimin arifesindeyiz. Biliyorsunuz bu kardeşiniz Belediye Başkanlığından gelme. İstanbul&8217;un Büyükşehir Belediye Başkanlığı&8217;nı yaptım. Oradan buraya geldim. Şimdi yerel hizmetler bizim uzmanlık alanımız. Bu bizim tecrübemiz ve halka hizmette heyecanımız ve aşkımız. Zonguldak&8217;taki yerel hizmet yolculuğumuza bu dönemde de 5 yıllık bir tecrübenin sahibi Elektrik Mühendisi arkadaşım, kardeşim Secaattin Gonca ile bu yola devam edeceğiz. 30 Mart&8217;tan sonra inşallah, yeni dönem çok daha farklı bir dönem olacak, buna inanıyorum. Zonguldak&8217;taki hizmet yarışını çok daha farklı bir heyecanla sürdüreceğiz, buna inanıyorum. Kdz. Ereğli bir desteğinizi özellikle istiyorum. Kdz. Ereğli&8217;ye farklı bir yüklenmemiz var. Tersaneler inşallah bölgeyi farklı hale getirecek. O bölgede yaptığımız yatırımlarla farklı adımlar atıyoruz. Bizi birbirimizden ayırmayın. Bundan ilimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz karlı çıkar. Bunu böyle biliniz. Zonguldak&8217;ta ak belediyecilikle yola devam edelim&8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi