Sağlık çalışanlarının gününü kutlayarak kırmızı karanfil dağıtan Başkan Karaduman, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Çıtlak’a yaptığı ziyarette şunları söyledi:

“Kendileri çok önemli bir görevde çalışıyorlar. Sağlık sektörü bizim hükümet zamanımızda da yenilenerek birçok reformlar oldu. Sağlık çalışanlarının bu değişikliklerde çok büyük payı var. Onların da bu özel ve güzel günlerini kutluyoruz. Yaptıkları çok kutsal ve hayırlı bir görevdir. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada hepsinin yanlarında olacağız. Bu mutlu günlerini de karanfillerle süslemek istedik.”

ÇITLAK: “AMACIMIZ DAHA ÜST SEVİYEYE ÇIKMAK”

Başhekim Mustafa Çıtlak ise, “Başkanıma ve ekibine teşekkür ediyoruz. Hakikaten özverili olarak, insan sağlığıyla uğraşan bir mesleğin mensuplarıyız. Mesaisi olmayan, yeri geldiğinde gecesi-gündüzü, hafta sonu olmayan bir mesleğin çalışanlarıyız. Zor şartlar altında, ama hizmet kalitesini daha üst seviyeye çıkartmayı amaç etmiş bir Sağlık Bakanlığı ve onun bünyesinde bulunan bir hastanede görev yapıyoruz. Ben de tüm sağlık çalışanlarımızın başta hekimlerimiz olmak üzere Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Sağlık alanında da daha iyi noktalara gelmeyi ümit ediyorum” dedi.
Editör: Pusula Gazetesi