Hafta içi mesainde Play-Off’ları zorlayan Sivas 4 Eylül Belediyespor’u konuk eden Kilimli Belediyespor sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Ligde tam 6 haftadan beri kazanamamanın baskısını üzerinden atmak için Sivas sınavına çıkan Sarı-Siyahlılar, istediği skoru çıkartamadı. Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu’nda oynanan ve Adana Bölgesi’nden Deniz Oseyer’in düdük çaldığı karşılaşma hafta arası olmasından dolayı az sayıda taraftar takip etti.

KİLİMLİ’Yİ GENÇ OYUNCU ÖNE GEÇİRDİ

Sakat ve cezalı oyuncularından dolayı farklı bir kadroyla sahada çıkan Kilimli Belediyespor, etkisiz olduğu anlarda golü buldu. Kilimli Belediyespor’un alt yapısından yetişen Gökhan Yılmaz, 16’da takımını öne geçiren golü kaydetti. 90 dakika süre olan genç oyuncu, yüksek fizik gücüyle iyi işler çıkartacağını gösterdi.

SİVAS SEMİH’LE KARŞILIK VERDİ

Bu golden sonra toparlanan Zonguldak ekibi, ilk yarının son bölümünde kalesinde golü gördü. 38’de önüne düşen topu köşeye gönderen Semih Kahraman, Sivas ekibine eşitliği getiren golü kaydetti. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle tamamlanırken, Kilimli Belediyespor ikinci 45 dakikaya oyuncu değişiklikleriyle başladı. Oyuna Murat Kefeli ve Kaan Yıldırım’ın girmesiyle hücumda daha fazla görünen Kilimli Belediyespor, üstünlük golü için yüklense de bir türlü sonuca ulaşamadı.

KİLİMLİ 10, SİVAS 9 KİŞİ OYUNU TAMAMLADI

Oldukça gergin geçen karşılaşmada Kilimli Belediyespor’dan bir oyuncu, Sivas 4 Eylül Belediyespor’dan 2 oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Oyuncular arasında yaşanan itişmelerin ardından maçın hakemi, Kilimli Belediyespor’da Gürkan Durmuş, 86’da Taner’i kırmızı kartla oyun dışı bıraktı. 90’da ise Sivas’ta Semih Kahraman ikinci sarı karttan oyun dışı kaldı.

12. SIRAYA ÇAKILDI KALDI!

Haftayı 1 puanla kapatan Kilimli Belediyespor, 27 puana yükselirken 12. sıradaki yerini korudu. Zonguldak ekibi hafta sonu ise grubun güçlü ekiplerinden Menemen Belediyespor’un konuğu olacak.

STAD: Kilimli Ahmet Şerifoğlu

HAKEMLER: Deniz Osayer([*][*]), Murat Emin Özşakrak([*][*]), Emrah Öztürk([*][*])

KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Ferdi([*][*][*]), Semih([*][*][*]), Emrah Sürücü[*](dk. 46 Murat Kefeli[*][*]), Gökhan([*][*]), Resul Furkan([*][*]), Şafak[*][*](dk. 87 Hüseyin[*]), Yalçın([*][*][*]), Emirhan([*][*]), Mert Caymaz([*][*][*]), Gürkan([*][*]), Ahmet Olgun[*][*](dk. 46 Kaan Yıldırım[*])

SİVAS 4 EYLÜL BELEDİYESPOR: Salih([*][*]), Muhammed([*][*]), Taner([*][*]), Gökhan Çetinus([*][*]), Oğuz Küçük[*][*](dk. 63 Taner Gürsoy[*]), Ali Aydın([*][*]), Hakan([*][*]), Semih([*][*]), Muhammet([*][*]), Yasin([*][*]), Gökhan Özer([*][*])

KIRMIZI KARTLAR: dk. 86 Gürkan Durmuş (KİLİMLİ BELEDİYESPOR), dk. 86 Taner, dk. 90 Semih Kahraman (SİVAS 4 EYLÜL BELEDİYESPOR)

GOLLER: dk. 16 Gökhan Yılmaz (KİLİMLİ BELEDİYESPOR), dk. 38 Semih Kahraman (SİVAS 4 EYLÜL BELEDİYESPOR)



Editör: Pusula Gazetesi